• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Завершена

574 145.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 33a448038f7744d99a58f9449db83997
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: c0086c54377649a3b1a68fb7ebfc3a4a  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: f1521d858a45481789590a9f35cfe81b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a0c1ee6ef50544d19e1ad98588564b72  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Наявність кісток
ID: c8fdb4bce7604c8b8d4513a96d54a228  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
З шкірою
ID: 2d5a698bfd2b44a2a4bd3d8dbd680456  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Категорія
ID: 2d7a6b15e9cb478b8cbc491db1ca9cd1  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9278d9b4d6684ac5a5ca5c7495f643db
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: b029e98e14c449739cacfb6cd518af72  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: a1eea5a3c09041d9b901b516b73fb8a5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Характеристики не суперечать
ID: 867623a0abc8452b96b13e23ab9ea3da  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8f40215b16d440bfad87ec20bba5c765
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: f0416013c076472b8249ff3c3f835a6f  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: 7cb7876b7fc34b77b1f2520388c4b7f7  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4da586641d5a48b7b9478200f0d4c0dd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
З шкірою
ID: 998c2a4e7ef14f43ba75e888a1caf42c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Наявність кісток
ID: bb86430e061b4616b6325ec23daa82cf  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Категорія
ID: faae1c84b8084c3aadba1ee6c8cc9d8d  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2e9e56e7f9e146a28600ba911c72dc2e
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: 779234ce21a34e79aff31cbcf3f8efec  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: 4f8456892e6f4bbea1623aec4cf17740  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fe6c5c26c6a04da7a8791eefba663268  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cd515078c98846c2834336ed15efbede
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Вид
ID: bc87ec82b35f41ff8b54d6a8f4595f82  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: e34cf2cabaec4587939699217cc8b25e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: ae95ee95b0c14fafad5ea809cf81686d  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: da9db1a5aa04417bbbf66475df8f3f3d
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт перший, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Вид
ID: 7f83d189896847c099b5b9f72394a7f9  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Частина
ID: 2fea8aca187f4126acde87de669b3ed0  
Очікуване значення : блок із знежилованого мяса  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Термічний стан
ID: c8a880c615004c838e9b6b2d770ff969  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Сорт
ID: b14be21cf9794ab889a4b8863d866ed8  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Відповідність стандарту
ID: c5ff690ebc1b479093727c100e745aad  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Розмірний ряд
ID: 95ef1dc3048c4eaabe01f94c988621b2  
Очікуване значення : маса шматків у блоці не менше 200 г  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 6b77aeab2f9146d3b319884fba09ca1f
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Документ
Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення його виконання у розмірі 5 % ціни цього Договору у сумі __________________ шляхом перерахування коштів на рахунок Замовнику UA358201720355179002000007942, МФО 820172 ДКСУ м. Київ.
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: fa9445012f5d41d78fb87ffaca311d02  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.07.2025 16:16
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: 7c60d7da55604f82af5d4e994b3b9b31  
Очікуване значення : 5  
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження