• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015 – 15130000-8 «М’ясопродукти» (Сосиски, Ковбаса)

УМОВИ ПОСТАВКИ: 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника: 3.1. Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.2. Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший – 2-3 партії; 3.3. Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий – 2-3 партії; 3.4. Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий – від 20 кг. 1 (ОДИН) раз на ТИЖДЕНЬ. 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет «Харківський авіаційний інститут», 61070, Харківська область, Харків, вул. Вадима Манька, 17. 5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu УМОВИ ОПЛАТИ: Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.

Завершена

48 057.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b32eaa433f764b558afa73a5846eaa66
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Відповідність ДСТУ
ID: 9ada6932e63f4efcbe7bdcb6e6d3598f  
Очікуване значення : ДСТУ 4427  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Сорт
ID: a7ad17c8fbe2487792f7cc5baf7a1b7d  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Склад м'ясної сировини
ID: 7ec0517119804ea6b2954607156b8e8b  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Кількість значень у відповіді : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
За способом обробки
ID: 6fa2f5679f374010aef788e4aab38112  
Очікуване значення : сирокопчена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 39f4b3436d424bf2870da7644c247d32
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Відповідність ДСТУ
ID: 1b7ea98633b7427895d0af59785fc404  
Очікуване значення : ДСТУ 4435  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Сорт
ID: 8556dd31c1814917aed337f3944fb528  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Склад м'ясної сировини
ID: c03e3b430d514b80bcf0572558370ec4  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Кількість значень у відповіді : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
За способом обробки
ID: 806426f1e82a4cef8220608986fb9924  
Очікуване значення : напівкопчена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ca69070cc8a647a1a4cea3dfa038d2f5
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 4436
ID: 524dfc67818140f48bb0dfc65461e526  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Склад м'ясної сировини
ID: 9a881326af3d410c87f86720a5904973  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Кількість значень у відповіді : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Сорт
ID: 89081676875a4830a24b2512f1becdf0  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Вид
ID: 41029aac888541e78d43d094c4b68d77  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7e825ada78d0454395bfdfda891ea7b1
Критерій стосується номенклатури Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Відповідність ДСТУ 4436
ID: 9de851d30c53428f88b0a4f8dc4e4734  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Склад м'ясної сировини
ID: ec637416888840e7b2898e3653a23f13  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Кількість значень у відповіді : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Сорт
ID: 6f5153d344364d85afd6722710d86fd2  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.07.2025 15:27
Вид
ID: bf945e0d155943b8aa5c9f1c54624a17  
Очікуване значення : сосиски  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження