-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Товар поставляється окремими партіями за адресами закладів, підпорядкованих Замовнику, визначених у Додатку 1 до Договору.
Завершена
92 167.20
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 32caf05f549f4707826b450bf4c5c2ae
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Частина
ID: 4f23cbb6f8134e439caec4af4fcad72f
Очікуване значення :
грудка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Термічний стан
ID: f089c62ef92c49629962a99bb54f61a4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 667741edac5b40ada25f50d92d6058e8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
З шкірою
ID: d87e3734761343c4b28edb8df65bdd96
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Наявність кісток
ID: 2945fd5fa12f4fffa433175647c1e63d
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6520637307c841b2b3850cab7b6ea050
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Частина
ID: 1f8f8aa45fdd4f33b34b726f067fd799
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Термічний стан
ID: d33754daa8b7419f91a4dc14f5a074c7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.07.2025 09:53
Характеристики не суперечать
ID: 0cc9fc6aa12944b68a91dea431a9cb9d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження