-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
Завершена
1 202 680.67
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1a15a880971345dda072abf81b31bc19
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: be3833b46a8743d5bffaf80dfdeebddc
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 24780c1380f049588aa1b50cb7a04287
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: b74d983ac8704e7f81121dd00cbd0d2c
Очікуване значення :
підчеревина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0f40c231fe8546fa90abf4ee21cd6a80
Критерій стосується номенклатури Стейк (особуко) яловичий, охолоджений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: f9274d1baf874b4eb123e75e780457c9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: 465048d2c282441c924f15ba6bb8183c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: bfac1939b354445a956e7b827118f54c
Очікуване значення :
стейк (особуко)
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 169d9bdafc7346df8a7676d62572c50d
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 4c16b57a28e54a1385961cf93a5b4014
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: 47754ffcffa94da9bbef6ef2aab1c31a
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: f17618fcdc474560aee76637808512e8
Очікуване значення :
щоки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність стандарту
ID: b3601daece734cee8717a0e33f8f5370
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9e36758d45a74f77ab850e1d4e5b0d23
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: e6277d02f05b49118b2a92443ac72492
Очікуване значення :
рулька
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 5a0f7ed7a06640ec8f9ed509840f429b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: 40dc1928af88463bb3cd1394fb864d71
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ab8dc9969cf44ec2a96a62017c954eeb
Критерій стосується номенклатури Ніжки кролика задні, охолоджені
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: fa05e8c2fe184284b2275bd8f3052fd9
Очікуване значення :
ніжки задні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: b38ee5c03c0446f7b646a1df135960f3
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f6f1bd6e0f56433da94d1859f19f02c2
Критерій стосується номенклатури Філе качки, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b38ed2e15400468cbd68e41cbf980226
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 3a764549ec194b54985c4e2e3a97af84
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 5b9028f148014466b2e52069a60d2b97
Очікуване значення :
заморожене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 76307bd52eb842828e36e6a8d2ae527d
Критерій стосується номенклатури Ніжка качки, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1f47d427ac774e7882b51d132365e46f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 3c7e253419744698a01a15b620712c9d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: e31303d5786640a3be75676a2a0c135c
Очікуване значення :
ніжка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d35b269c59a42db91bf810957072ce5
Критерій стосується номенклатури Тушки індички, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c0b35fcca3f9481c9dc4b4083b24fb2e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 1b0742e4e1e54aae8b85f5b8e706535b
Очікуване значення :
тушка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 973eb15dd49e4876a331cae43f6e0545
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7081b015414146a2a06115344407348e
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ce20f13a5c6f46ffab1e98f8baffe0cd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 8a058d0997124281af63fbf0f536cfd3
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 2ce0dbe2c1ce46f7a6ddbd45e912a009
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8501cad451444f52ae55df8dfe115a82
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 05aaf84a7e0f43b7b452a73e4ce1d764
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: a4804cf3797842428a5414edd554d4a4
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: e62ff62ea57e4bfe887a0fa1f2992ff4
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c3e1e7aebccd442ea2fe2a5ee28d39e3
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: c164580d99a04a628a69be8604c438fc
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 6eea210cb125441fb8e56fc54c6e66ce
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: fab7f73d3c2e4b3daf2e4717212addce
Очікуване значення :
ошийок
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 64ecb202df5244fea502bf996319373a
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: 54972058970b454f86afd22736c328e6
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: bc5665e787944f91b608ae32d8a72ee9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 02103039dc394a95b4c7868e5689ef20
Очікуване значення :
корейка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4f1befb09bac489b89a2178bae0bba68
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Наявність кісток
ID: feb9eedc136e4913b672df6462d3396c
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9bb43f26a95b4de79435d208dae36968
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
З шкірою
ID: 762c2cf02e2c4310a20483c0fa02b341
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 634f43bc7cc84ae8981ae41e9de558bd
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: b3c86741a9e548c1a40447d6a2a1fa88
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: af8eb169a8c744daba7d27203d365293
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
З шкірою
ID: d6be19f07f734819b993a3af8be54286
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4767c1567cdc4db799a3a54458eb4b09
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Наявність кісток
ID: c828689abf534a858590849e6f395ccc
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Категорія
ID: 50092329d11b4fee91d0afbd88fc90b3
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: b6b7042cca414621b23db6fd68cd7b7e
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: c26add5f646c4048a02aef6ebf18ec98
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec1c77a29bed466a9d4aedac9ac87454
Критерій стосується номенклатури Курчата-тушки 450-600г, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cf6b5dc3a19e444fb320737baa0da6ce
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 7832cd0dcc1240639ee956016be56cc3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: c677085a69044790ab07def21aa6b7c9
Очікуване значення :
курчата-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вага тушки
ID: 5478bea0b7b94d8383d0cfe497af723d
Очікуване значення :
450-600г
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: af80c4e482bb496384b65358a997546c
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bc85c221bba149b6b261fca02df45318
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: e3c33e6ec47d472dbccbf5ef1fbb7549
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: e5738460419d49c785acd521efd9ab39
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e8641f63c93740b49cfe3e6ed2994d65
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e744ca5a7ad24aa4a4205ab8a5e9f478
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: b351c260dc8d4df1888fdf41cc1eddc0
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: bee16e16d2bd44bebeaae857ac4a6520
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c5eddb74f9d84afcb9ae50f5cdde411d
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 6c369fdb700c4483a15975a058592288
Очікуване значення :
вирізка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність стандарту
ID: 1d0dbc7c5af7428ca0749cc958b16bf7
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: aeb8a557a88b4cf3a0d926c23eba4e3c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: 5931430e67644d41978c18dcec7be9a1
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 77fbc63faa2d4ab29a33172b996aae7f
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: d4e6ca4c0d9542e18a951f8553341f93
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 1bd2b00919da42608c8eaddefba0712a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: f974b322cc8c45c682557c726af96a58
Очікуване значення :
язик
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: be638a499e464fd689850835540b42f9
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність стандарту
ID: bc9a6851b6cb438aac110d1dbb4cbf8b
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 62e6a797d36d495a91148da8578970bd
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: e81517d8df3e444384a46e31279942d0
Очікуване значення :
телятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 6c0873df7b114000ad2ccde8e2c20ace
Очікуване значення :
охолоджене
Строк дії тендерної пропозиції
ID: db59329c4fb94738a5cd21ddbca6f660
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 12:37
Строк дії тендерної пропозиції із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій
ID: 61522be5eb9a40598d4f8e0b2d614955
Очікуване значення :
90
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 52954166a4c24d41b1e83b533832cc12
Критерій стосується номенклатури Пашина (очеревина) свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 45c45fc3e90d475f92ae5f040dcbd6fa
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: 5e1bde28a3504fc5b3ac65a8cf1fa390
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: f23b651e43e54875b76314eea33f66c6
Очікуване значення :
пашина (очеревина)
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f04d2c8f50874e6a941ee28545cc0f9c
Критерій стосується номенклатури Стегно індички без кістки, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2886c1b78bf44ac083d4aae53e381c06
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: ef5ff933c9ea42c98bb6b8db262f6ff7
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: d46b0bec27e14384a54e5ebeb77cebc0
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3d9f502219c44f5ba9160974b49bb8e4
Критерій стосується номенклатури Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285
ID: 26e9889afdb34998822e8fea7c1de861
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
За способом консервування
ID: 154851b834b34825b18908ce96c424cb
Очікуване значення :
в соленому вигляді
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Вид
ID: 80625a8473d84cd6b55bef95452c3250
Очікуване значення :
свинячі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
За способом оброблення
ID: d5ac4ec8977f49b29dc48ba95aac22f0
Очікуване значення :
фабрикат
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Розподіл за калібром
ID: 6c239d04040249049a0469e71e3825e6
Очікуване значення :
вузькі (діаметром до 32 мм)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Сорт
ID: 462fbcf2c79b47f98e155617a4226606
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 15ed8156230542f9a8c1a1fd8a979557
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Термічний стан
ID: 3c39a5809bf3446b9095fee4bf125100
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Частина
ID: 036ee4777058434e969418456d13ba8b
Очікуване значення :
ребро не обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.07.2025 11:32
Характеристики не суперечать
ID: e8428f7fb87a4e0a9e7ca95dd70f143d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження