-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг)
згідно договору
Завершена
462 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: be30ea998e314cb8b7c0cb367012589f
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Частина
ID: b05715d3d5f745dcae1edbdf1866fde1
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Термічний стан
ID: 20cf67e6c77245909b40802ab5bd896a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9982a1b86fc24c5e9ba5cbc235ecad47
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Наявність кісток
ID: b6448090a21b40feaadf20bf48927f85
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
З шкірою
ID: 42da2a1a8f0d4075adb745097567c918
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c7d16b1b2a3742e8b1ee405b103dc3cd
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Частина
ID: effa8f49a4cc434f889f61e56fe3830d
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Термічний стан
ID: d6937c39e43b4836ac5fe0c7717f00e0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8a868234d8fa4217b1af5ba7fce0c0f1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
З шкірою
ID: 4dab553d04644c299ab4dedd7a5ec336
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Наявність кісток
ID: ac8aa9fae09b4f00b5bf87d55aed7bf4
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5f6051c1a2854adaafa9a6da4aa472f6
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Вид
ID: 9d13cf3aebc44ebfa41cb784762319c9
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Частина
ID: 08cfee721f9a43f6b94e7283baf175c7
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Термічний стан
ID: cdf0212fce2d42719cdac4c98b0be204
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Відповідність стандарту
ID: fe04672418f84d8881674535e9e587c5
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 37b029795951487eba71f4e1a1238d76
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Частина
ID: 4f94d43b8c8743189ded9703721a2376
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Термічний стан
ID: 8b715820a2d3471d8b5e2c41cc2db944
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.07.2025 18:25
Характеристики не суперечать
ID: 45068352aff24e21a6931fde74d50cfb
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження