-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Завершена
350 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a317738fa1ca47439674c31562a7ac1a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Частина
ID: 6c06403659864b1bbe1b760c95287b24
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Термічний стан
ID: 06233775bcad40839fb6dac05dbdbc6f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5b057bc086a64596977eac6e40c3296a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
З шкірою
ID: 8b56fa92ce154acaaa2e88ecd9e134f3
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Наявність кісток
ID: e1914d54934f402da8ede06ea2df5166
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Категорія
ID: 5d10060f1bc340a7828c901cf4c637d9
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f2e3d669eaa248559d457f7512c690d7
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Частина
ID: 876712c401444290a7f8c95b077a4efa
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Термічний стан
ID: 1f21a979912940488ecb1ce8248fac88
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.07.2025 14:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6ad6f205efa0474cac6bc689b0e2278a
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження