-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 2
М'ясо
Умови доставки: поставка замовленої партії товару здійснюється протягом 5 (п᾽яти) календарних днів з дати направлення Постачальнику письмового замовлення від Покупця. Умови оплати: розрахунок за партію товару здійснюється Покупцем протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати поставки замовленої партії товару на склад Покупця на підставі видаткової накладної
Завершена
1 356 400.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e2d68c6c3fc0485497db1f2f0ab56bac
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Характеристики не суперечать
ID: c57b910cddbc49a988861d34e95f8070
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: f27602deaac4412fa619ec52dac2b778
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 0ecf53a44721490c83cc1df5d04f91ba
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 057c2ba3b9954f46bc939d1fbabc3025
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, охолоджене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: 5d02edc2bdfd40fdaa84bbf6611bed7d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 59c613788d3840da9667b5dc268a9695
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Вид
ID: ae009d12fe2e456abe43f7d0efaca561
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 75b30fccd79c422e8c0dfb75524a4b50
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Відповідність стандарту
ID: 7a26347414a14b5a98484888fac58a6c
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: 7e396f1dea15493b85d473437e679347
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: cc507aa36e1348d4bf269ee2fa4efe9d
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Вид
ID: 3e7bd52e8bd446968b57861c664ae87f
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c813094f73024f1b88d6ca8d0ffa6c33
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Категорія
ID: 5bc7341017c04ab59d04b028b4cc00b4
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Наявність кісток
ID: 02846deb52ab4686ac3ecc070dafc573
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
З шкірою
ID: 3381f472f194479bab6709c604d47e33
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 183bc98802cd4208a391c0977ee748af
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: 775fe2eab52b449b887068f4c57c9fb0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 69727b86f1d649b7b38270fb202d58d9
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 923f914cec3d4ee1ba56d76768734a48
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9832ee7553bf4b75a0f9869eec695771
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: 5011912b680a4a659dcb812d9904495b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 8628d1bac002491f9f11a1a7868a24f7
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 691559573d724bb18ce00e6d78e9a233
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: 7ea621f91c884cbd88ccefa1d3e8dae4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 9935ed434e3045309ac8835a48a2a1c3
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Вид
ID: c953d96c2f8c436e9cae1173f383a7d5
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b57516d5fc5b4281ba927a3af7794992
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Характеристики не суперечать
ID: 2706683630ae4f18acfb2e74ff19ba4a
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Термічний стан
ID: b39313ee4421416bb08bc05d8d07058e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.06.2025 11:54
Частина
ID: 114143d4fc3749d6a7e532add7ff8f6a
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження