• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)

Поставка товару протягом 2025 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 1 раз на тиждень, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.

Завершена

31 630.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 11ea46d5e24842d59be4a3488614599e
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Частина
ID: 65e3e48a718844e0b313e661b8dbd853  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Термічний стан
ID: c1034bbed8114d5da451147ae8ec4ecf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d3e64b6a0fbd4d87b127d95a4c2f7062  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 839605c6a34943e0ae1bf5fac5d75dea
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Вид
ID: 3c63a81d1b7b4dc4a82e777b36fcd0be  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Частина
ID: 1326995519f74199b6c8d2b42e8e6580  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Термічний стан
ID: 0b42272622d7410cbba0399bdc47ecb2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.06.2025 14:15
Відповідність стандарту
ID: f27d0a7a548f456ca272af662a8edbdd  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження