• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо свіже в асортименті (код за ЄЗС ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

Поставка Товару здійснюється окремими партіями з 9.00-12.00 год. згідно з заявкою Замовника щоденно в робочі дні тижня (з понеділка по п’ятницю). Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника

Завершена

34 618.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4d9dcb2dfe20c32f9c20060295b0f446
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
З шкірою
ID: 56b3c707135e4e02e1bd52646cf5af3a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Наявність кісток
ID: 49cf51a5dde2e49b217c2ef8b1d303fc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0ff1ec3e6534cedc655ad63ac3a09395  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Термічний стан
ID: 5b6e96b222a4b692731d994565eb0ef2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Частина
ID: e14b8ad3d306b9dc5fee228f6528b445  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0403ffc663d03eaf1c9f7bdce1e86565
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
З шкірою
ID: c6697d2d31e74339020d05036f8b4c3e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Наявність кісток
ID: b0a4ef45d73a9a7475a3a1263c7a5e22  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3c314ea3545303b801aee4de95d769ea  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Термічний стан
ID: 1c7e5812e65f310d3a5bb890e6f820bd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Частина
ID: 7e9de4ad021e7d604ffb333497973d16  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f1089d2d13ec5e95add6804fcbcb576d
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
З шкірою
ID: f015e013b7ff7ee17b9b9cc3f096bd5c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Наявність кісток
ID: 09600fb0e721e8291d4f39781b5e06f2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 645c2e98700f23f5b99e634edf6b060a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Термічний стан
ID: 5b398ed261670ea22acedc60bb68b744  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Частина
ID: ea1d8348d88df237d0a8c694a677a467  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8a549cc945d8e45ec26e3be0deebd90e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Характеристики не суперечать
ID: 3a6fef21d27d7f31fbce0c38e4dd77e9  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Термічний стан
ID: ec9a32ed93d5a3ba52db0b99ae758fc0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.06.2025 16:12
Частина
ID: befd690299bb7a1860f11a78a5d6cb8d  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження