• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо: Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,

ЧИТАТИ ПРОЕКТ ДОГОВОРУ

Завершена

1 483 320.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 99f996e4ba4b4def9d5c3afbec415408
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 701ef1bd52724b03bfa481ee6f8527b7  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: 653ba532612249b3b7b380a30f80ae65  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c8ba8f371db2494fb9752624c7469187  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 76872f63c0584bf7a602b5fcf27f20f6
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 3cd5f9dcbbf6486dada686f2208047c0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: 40b2158787a244db8f5ab2addb8ab738  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Характеристики не суперечать
ID: 77d6050311f442d9a176523c211c4a57  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 846a673fbdd540a585faa747f9a66841
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Вид
ID: fce329d0f82d4e0f9321404cb4a161f3  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: a5941929c6054258990669e321d240cf  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: cd7631869bdf4ddcbe9a2cf5bf227009  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність стандарту
ID: fe61009c5c8940008c460087164104db  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fb475330066141cb948deae312a61bda
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 634ed62874b649cfab695cde94e72c45  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: 7f07512b391541efa514f9a2812eebd7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0463957415884f2a81737453bb7df7e7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Наявність кісток
ID: 36ba0df6bcff40e18465371f17a2b9c6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
З шкірою
ID: ffe41798cefe4b9c81f663773e5f8e22  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Категорія
ID: 9ab3a2086c2748838bcb253183abadb6  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 73834f90d3b442d09bc656bf3fc1c2cd
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 7efebff13484425aadb3a63f0d8ca7b4  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: 8928fcd71404428982dfb806a60dd07a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6d5f4b5521d148c383e71b7a13f48929  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
З шкірою
ID: d082bea7c82d4e1bae7566f6127a72da  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Наявність кісток
ID: 878307ba6ae14ab1a2ccbe85036218e3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Категорія
ID: 160e36c54de64196a6712e7f416b0947  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0fd8c80de16945998af57f97843ce6af
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 746eb7347b264acdba2a8b9fc3a62d6f  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: be7ba1b2c6f04b37859923425d5f2219  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 021ca28b8d914f69a7aea0b5ece1094f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Наявність кісток
ID: 2ac2cfd9e9854ee8a120b21794069e2b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
З шкірою
ID: 23a1dbb737864c0eab8ba188687ee401  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 959813d95680423d9d0d9e285d9281b7
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Частина
ID: 90dc7c8a47534edc90fa85eef1d347b1  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Термічний стан
ID: a370fac00bfd422a8539c807dd1d2dd6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.06.2025 19:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bcf7c6b81a0e47f2acb965aa871a241b  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження