• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Яловичина

Постачальник здійснює поставку Товару партіями, у вакуумній упаковці. Поставка Товару здійснюється на підставі поданої Замовником (усної - телефоном чи письмової – електронною поштою на адресу Постачальника) протягом 24 (двадцяти чотирьох) годин від моменту подання заявки, до 31.12.2025 року

Завершена

1 472 200.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 87ec86e7bcb74a708dabe879e64bb330
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: ff455927e47f43698e40c4c06fb88394  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 3044d3727160414197e901da6897e789  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: c6195abb54b74c4fb963e5604e00de7e  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1154b818c5f642059ec30c0a64902305
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: 9f14ae6f30104da2bb11169cd8bbff00  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 601333cfe029456fa50426818a594a86  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: d956e5aca5eb4dafa4d7d50982a3afa4  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dcc6ac4e552340429cb49850225894c2
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: faaf7fc04171456da2d5a18ed6cede16  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 1066c59d777042b5980c35924bb95b98  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: 0f0e3c6202c24d64a9760fe7f4999f4c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Відповідність стандарту
ID: dffe379cf9a54d9cb0f5adae40b1f0d0  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 978f871b82864ad18dbc35a0eaa9c974
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: c69ec3ada9e149108235da97d73632ad  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: a093b51c5c9142d888d673f6ab2fb407  
Очікуване значення : щоки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: b1a374b3a37d48ce9a0e204eb598c905  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Відповідність стандарту
ID: 8caa99439e1b4fbdb3c80ca9575957db  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 00749e766a504941ac458ce44f3f3b2a
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: 7094ea3201344fe4b38ab6626d9c4ed7  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 49d05b1db09249a28404b158d38488b1  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: 3dd704485907417ebe6fb136b1b078ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Сорт
ID: b4d99b54932043c8b0bdfe8997cb6966  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Відповідність стандарту
ID: 4c1afed39bac4545bf91c50990cd3d57  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7321eda57b6449c289fd4037ae46dfe0
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: 9514f0d0dac0436b9429655bc960854c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 2a67971a9511494ca839e1d97dbbcfb7  
Очікуване значення : биток  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: 7473b153ca5e45fea2ea3586e092367b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Відповідність стандарту
ID: f7cdadf2eb7947deacd88ea6e5a37ebb  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d0cc7cdd1a6248d4a3ee4c5bf9ea9e33
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Вид
ID: 1fef564d297a4fc7a13040864bac4935  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Частина
ID: 9162c810fda74d5a840525ff775ac107  
Очікуване значення : трімінг 80/20  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Термічний стан
ID: 2010d5ae67f04cdc8ede33de12c76f9b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.06.2025 14:10
Відповідність стандарту
ID: f0ba51c14ed743c1b8b0a6606d020977  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження