Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Поставка товару Замовнику здійснюється до 25.12.2025 року з визначеною періодичністю (2 рази на тиждень – з 8.30 до 17:00 год.) по замовленню (за допомогою засобів телефонного та (або) електронного зв'язку) відповідно до умов договору, специфікації, з зазначенням асортименту та кількості товару. Постачальник зобов’язаний поставити товар у повному обсязі, згідно із заявками Замовника з супроводжуючим який відповідає за кількість та якість товару (без застосування послуг Нової пошти, служб доставки, кур’єрських служб тощо) з 8.30 до 17:00 год, крім святкових днів та вихідних. У випадку поставки товару не в зазначений час Замовник має право відмовитись від прийому продукції без компенсування витрат Постачальника. Товар повинен постачатися критим та спеціалізованим автотранспортом
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9536f22730f3f21038961035cf7a2ebb
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 4436
ID: 2c1f1eab22ab34c4d22105671676f692
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 9a63c7ecbff8fbcb260244c481415b85
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: 0824667482fb95894a61af6d653ba813
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Вид
ID: d2dfe68e75245d1231578ed8b6853979
Очікуване значення :
сардельки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fcf73b0a9f2fa1938510358340f050c1
Критерій стосується номенклатури Буженина варено-копчена, свинина, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: b1123af096f221db1fc61ea4e9401ebe
Очікуване значення :
ДСТУ 4668
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: d9f3d845ed18537802fb87c282fcf931
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Спосіб обробки
ID: b9ba957f93dbbd371d545e7459436a03
Очікуване значення :
варено-копчений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Вид виробу
ID: 33264f9537ff7e2d71f2e45f92d128e6
Очікуване значення :
буженина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
М'ясна сировина
ID: c93906a3d958bb0e4de34f288484507c
Очікуване значення :
свинина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1f6185e60faa4bf7b4a11b04da8c9099
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 4436
ID: c6cfcad671e9579a54d6545c9b94d6df
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 4e6fea421ace6164abb23d50497a171d
Очікувані значення :
свинина, яловичина, курятина
Кількість значень у відповіді :
3
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: b30692bc2658f5d896caa4357018991b
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Вид
ID: 9f77a2d21a5ef34ded05a924e47adf24
Очікуване значення :
ковбаса варена
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 54b0b9e2c343eb82637f933b0248a998
Критерій стосується номенклатури Ковбаски варені з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ 4436
ID: b57f7a3a363d760424e6ab6b1eb5cf5c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 34b767951c5d0e11ccf7d53a02d6d984
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: 34e85e63c9c78b590224da1da2a86353
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Вид
ID: a878809b8cb1b7ea7cc74bf9800c7147
Очікуване значення :
ковбаски варені
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1ba17f8eba07fcda9fad89b006315dc6
Критерій стосується номенклатури Ковбаса копчено-запечена з свинини, яловичини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ
ID: 45d04d3f4c4de0a14cf8a77da704631f
Очікуване значення :
ДСТУ 4591
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: f2f0cf1f28d12a881c36f0119929b498
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 216e57f96d509e8ec872aa409e76df75
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Кількість значень у відповіді :
2
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
За способом обробки
ID: d606798c590f87bccb6ce8c3a0fd7a59
Очікуване значення :
копчено-запечена
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 144855e231e7675f68d5125863da1103
Критерій стосується номенклатури Ковбаса сирокопчена з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ
ID: d8f82eab9b33fcaf99e2e4fa1c2ed8a6
Очікуване значення :
ДСТУ 4427
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: f59b84bb40b2fae788a8bd0cf5c99337
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 8df85b40059e9ffa54dfd23f0122a8f0
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
За способом обробки
ID: f7b91915adc54cde2a2c46d5f3721c97
Очікуване значення :
сирокопчена
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 63da29b24f0e109ecd74bdd201eb10af
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ
ID: 2cf140f2a680bfd8462419feb6f8a2ed
Очікуване значення :
ДСТУ 4435
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Сорт
ID: abdf5bee3e32c1004b855e0bbf4749d4
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Склад м'ясної сировини
ID: 1063c40cf31bacc6ae725ffb6ecf0e57
Очікуване значення :
свинина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
За способом обробки
ID: bae6eeec75d63ced77d72c9e32447552
Очікуване значення :
напівкопчена
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 38514d4c739513d9828ca1f3b6335a94
Критерій стосується номенклатури Фарш зі свинини та яловичини, охолоджений, ДСТУ 4437
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Відповідність ДСТУ
ID: fde34fa4dd0054fafa0fed8c7651be3f
Очікуване значення :
ДСТУ 4437
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Термічний стан
ID: 91107baf783702214797d43ea224fae1
Очікуване значення :
охолоджений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.06.2025 14:56
Вид м'яса
ID: 56e1f973d8f1d56f42691921ee6b14f6
Очікувані значення :
свинина, яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження