• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’якоть без кістки свинна, заморожена

Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.

Завершена

42 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e97983e7c07a4f61a8fd5d46e599d9c4
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.06.2025 11:29
Частина
ID: bdcdbff77be34e0f8a3ef5d992bfc6a3  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.06.2025 11:29
Термічний стан
ID: 8a540baf8f75400da6f56cbfb263c01f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.06.2025 11:29
Характеристики не суперечать
ID: a58c3296e8f04f43a304fc810497801b  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження