-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М`ясо яловиче І категорії першого сорту охолоджене, М`ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, Тушки курей охолоджені, Філе куряче охолоджене
М`ясо яловиче І категорії першого сорту охолоджене, М`ясо свинини І категорії першого сорту охолоджене, Тушки курей охолоджені, Філе куряче охолоджене Строк поставки: по 31.12.2025 року. Місце поставки: м. Івано-Франківськ, вул. Довга, 40А відповідно до затвердженого у договорі Графіку поставки за заявками Замовника автотранспортом Постачальника та за його рахунок.Товар поставляється окремими партіями загального строку поставки. Умови оплати товару: післяоплата протягом 30 (тридцять) календарних днів з дня отримання видаткової (товарно-транспортної) накладної у разі наявності зареєстрованих коштів.
Завершена
137 300.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b1e98ef3674542fb8c6d9c9531acd86d
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Частина
ID: db031ec59b884ce3b407a08aa3e1a13a
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Термічний стан
ID: d29e320209b94ac5b364085d598ccdad
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cb07c21ee7ba433d9bb1f81585f3360e
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 66e123ad569249bd9c326a8a8656b4f9
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Частина
ID: 11568700ce954e0ba050f085d4eeff12
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Термічний стан
ID: fbc1e0ecf54e4d3e93999cfd1d63e29d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Характеристики не суперечать
ID: 39200fbd0b544e229cd1f5cb771046bc
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e0a228db624741e2a1c4e3c0b353da54
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Частина
ID: 2c7bd674813e4b36a9d2a857fd8911c2
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Термічний стан
ID: 4329def1d6014a568a6569c1c08ceaf4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 29f1ed2455b44d639b596e6ac419b202
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
З шкірою
ID: 42df34bd51ec48fcbf5936a2d031949d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Наявність кісток
ID: df8e44ab33af4de49f88c632913286be
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Категорія
ID: 70f93c622611447394ca6bde2aa391f0
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7f495d52ebe7490eb7611bb3c853e081
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Вид
ID: dc5f07d5ef02474ba7596d06a9308844
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Частина
ID: e1ba9ad03b4e4baeb88af0746b080196
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Термічний стан
ID: a44789e57484497f8605b302fd4e32c6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2025 11:28
Відповідність стандарту
ID: a13645ca127b4fb99ff40eea99efd0ed
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження