М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ-4590; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ-3143;
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ-3143
Якість Товару, що поставляється за Договором, повинна відповідати діючим державним стандартам, що діють на території України. Якість Товару за Договором повинна підтверджуватися сертифікатом якості виробника та/або іншими документами, передбаченими чинним законодавством України. Залишковий термін придатності Товару на момент поставки складає не менше 90% загального терміну його придатності. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують Товар у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та повинні бути забезпечені санітарним одягом. Постачальник повинен дотримуватися санітарних правил при транспортуванні товару - продуктів харчування, в тому числі зобов’язаний дотримуватися температурного режиму при перевезенні і зберіганні товару.