• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Товар постачається окремими партіями у відповідності з накладними на основі замовлень замовника. Постачальник формує партії товару виходячи із замовленої номенклатури, кількості. Постачання проводиться постачальником не більше 2 робочих днів з моменту отримання заявки Замовника (телефоном, факсом або листом). Розрахунки за поставлений товар здійснюються згідно накладних на умовах відстрочки платежу до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється на протязі 3 банківських днів з дати отримання Замовником бюджетних коштів на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок.

Торги не відбулися

176 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 86899775e4e14e6daa07c307427db6c1
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Відповідність стандарту
ID: 870464e6972944e78c5619409ea06425  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Термічний стан
ID: fb2577f4d4514f2b9098a10c784f4ca1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Частина
ID: 84b6adff778e454d99448bcfdb7ea3a5  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Вид
ID: 209c6c97b5a74d6b91c8be6dbf01a1a9  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e397b0d7ba384b8a872dfa0099fabab7
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b9762043e9d44d31856fc37d4c5c6fef  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Термічний стан
ID: 170d3ac9af744500a571320d43b477d4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Частина
ID: af9a1ac3218840e99e1632bc6c63c065  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ec5852dfe815484dbadcd1a668e02062
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Категорія
ID: 4ef1766717c046baa1f8be65d46ddfd8  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Наявність кісток
ID: 3c81fef66d2b4a2cbf087bc9343b6821  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
З шкірою
ID: de44b29b3a214061bab8533d9e59df27  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bde36b446f284f00acc8c15abb290361  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Термічний стан
ID: b552c6afbfb64ae984d9bb0e947921a7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.06.2025 15:33
Частина
ID: a5b07bbff9e04801b0ab97dd193a84b4  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження