• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143)

Загальний строк (термін) поставки (передачі) товарів - до 31.12.2025 р. Товар постачається дрібними партіями за окремими замовленнями Замовника, виходячи з його фінансових можливостей та поточних потреб в межах загальної суми цього Договору відповідно до специфікації (додаток № 1 до Договору), що є невід’ємною частиною Договору, але не менше як три рази на тиждень, до 08.00 год. Заявки подаються Замовником Постачальнику за 1 день до дати поставки письмово або у інший спосіб, зручний для Сторін. Поставка здійснюється за рахунок Постачальника. Заявка на поставку відповідної партії Товару подається Замовником на електронну адресу Постачальника e-mail:______________________ (чи в месенджері за телефонним номером: через Viber, WhatsApp, Telegram тел.:___________________), зазначену в цьому Договорі, з відповідною інформацією. У разі подання заявки Замовником на електронну адресу Постачальника (чи в месенджері за телефонним номером: через Viber, WhatsApp, Telegram) заявка вважається отриманою Постачальником з дати направлення її Замовником на електронну адресу Постачальника. Місце (передачі) поставки товарів - постачання товару відбувається спецтранспортом Постачальника та за його рахунок за адресою замовника: Україна, Львівська область, м. Сокаль, вул. Чайковського, буд. 3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, тощо). Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника.

Завершена

275 590.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b190eeab038a417d8438b00d748fb183
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Частина
ID: 353ea09fb2c741be825016e14b85463a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Термічний стан
ID: 2a046e3a04634dfc96b1a05a59f206a6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 841a1d3d2b984023a584c95ea89d9801  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
З шкірою
ID: b656fc2f70324bc7af95cd0e9f51f74e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Наявність кісток
ID: 5aaa7a196f00479186d73ea4ef4fec19  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Категорія
ID: 8ac7ede281e64d8dbabd9164f8caadc5  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2b144dd2e32e43b28960ac39785151d5
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Частина
ID: c83103d759314d71a4c4e29a83ac3841  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Термічний стан
ID: 9176c0a78b7b4a73befa53bfa7557400  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Характеристики не суперечать
ID: 6ed70c528a554898ace65eb6af8fd5ae  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2a37aeed992948a2bb7322ea0480c621
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Вид
ID: c1b13f4f11d34d0e8ab683c98bb381b3  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Частина
ID: 0945c9d3cb34470692db7473d5ea83d6  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Термічний стан
ID: 97363bed73a043d58b6b922ecc847b64  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 21:50
Відповідність стандарту
ID: 4a58178ec6b6484888269590b6e9953e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження