• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо (Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590).

Поставка товару проводиться невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті).Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року.

Завершена

114 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c37f5cdf036946b9a970249af0fca02a
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: 8d07bc856a024958ba986c9ccd1e76c3  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: 5eb132888a7a41c28389286a8c2dd2c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Характеристики не суперечать
ID: 8dfa9b2110004a36aa2fc4dbf3706859  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5e1f9dbe135d4dd0a414f38a2c4c668a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: beff962c08314966a8027fc65575caa5  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: ec57aa3bc6eb4dfe83b1930046cba65c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Характеристики не суперечать
ID: 4fc52ebd904747a18e36399f777ba1e1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a4f68f9e8f35411ebcb2186c18331046
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: d6842e03d4664dc88e73bcc2301e0c02  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: 91fbf6ed7ff248b3908fd3869f6db223  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9a23eccc29bf49319f4e96d1123b3f55  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Наявність кісток
ID: bcfb200c58e14617a3e88dcac3ec0a1d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
З шкірою
ID: d0a58cc0b3704ea8ab5eda6d6b15fe85  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 679003aa6f154cadad6d136b59dc51ae
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: 7faa9b01785f4f619747e2e7842f678e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: b3ddcbc67dc6413f9a4fa14a825b52a0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ee035261c1064110b0100a459f7efc68  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
З шкірою
ID: e2044c5e27624cc5a56a3b1ede873040  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Наявність кісток
ID: fa496a222a3847f6b03fa3f8157bff93  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Категорія
ID: 060f3d1d128f4486a4cffc29d745ab35  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1ce1729d655b414788848bc2df65b0d5
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: da6a5005abb24e36b12b56c0c3d083ca  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: e07b6ab78d2945f98cf8083e3d943cae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1a039cb862de444689340c1e8fd87f99  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fe3e1ca327b64b9d8342dae138e87c96
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Частина
ID: 56c7e4334a054a18844d7382e937be3a  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Термічний стан
ID: f75e977d861b45ac877a7d060d9f55ea  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.06.2025 12:51
Характеристики не суперечать
ID: 72a9617bdacd4e16ba6360069cbb0f72  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження