• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143)

Загальний строк (термін) поставки (передачі) товарів - до 31.12.2025 р. Товар постачається дрібними партіями за окремими замовленнями Замовника, виходячи з його фінансових можливостей та поточних потреб в межах загальної суми цього Договору відповідно до специфікації (додаток № 1 до Договору), що є невід’ємною частиною Договору, але не менше як три рази на тиждень, до 08.00 год. Заявки подаються Замовником Постачальнику за 1 день до дати поставки письмово або у інший спосіб, зручний для Сторін. Поставка здійснюється за рахунок Постачальника. Заявка на поставку відповідної партії Товару подається Замовником на електронну адресу Постачальника e-mail:______________________ (чи в месенджері за телефонним номером: через Viber, WhatsApp, Telegram тел.:___________________), зазначену в цьому Договорі, з відповідною інформацією. У разі подання заявки Замовником на електронну адресу Постачальника (чи в месенджері за телефонним номером: через Viber, WhatsApp, Telegram) заявка вважається отриманою Постачальником з дати направлення її Замовником на електронну адресу Постачальника. Місце (передачі) поставки товарів - постачання товару відбувається спецтранспортом Постачальника та за його рахунок за адресою замовника: Україна, Львівська область, м. Сокаль, вул. Чайковського, буд. 3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, тощо). Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника.

Кваліфікація

від початку періоду пройшло 67 робочих днів

275 590.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5224ce1f29e94df1bfe498f7331f233c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Частина
ID: efa12637dc1449dd80096bcf0802137a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Термічний стан
ID: dfa4d1ab80724884814a7d190475e62e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c084564f0a47407a9e230bba2a951f69  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
З шкірою
ID: 8d3dfe869022460595377e6565961638  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Наявність кісток
ID: 484c871a851f4578a1205dca5991eb98  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Категорія
ID: 57b97aad4d4844cf8246d0f33f30294a  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f2097b5fdb8b42879eecb2016938f91b
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Частина
ID: 0d48f29c11b843d6ab10caff6c241ebf  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Термічний стан
ID: db9314b60cdd42fba98709e4b9011d06  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Характеристики не суперечать
ID: b0214e5b2cfa46988c8ac5e7cdd3a50f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 521f37f505754809915aff33343154c7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Вид
ID: ce60b93864c1495b8218e3cf595b625e  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Частина
ID: 7ba7aecb78ff4b6cb0e0b11a4bacaa74  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Термічний стан
ID: 5ac27c0cf9364afba5aa60e3f0d9cabe  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.05.2025 22:45
Відповідність стандарту
ID: 010a9eb41bfb45a1b396b93431d62e9f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження