• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Код ДК 021:2015 (CPV):15110000-2 М’ясо (Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590 (м'ясо котлетне); Окіст курячий, охолоджений ДСТУ 3143; Печінка свинна, охолоджена)

Закупівля здійснюється відповідно до норм Постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (з урахуванням змін) та Постанови Кабінету Міністрів України від 14.09.2020 № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу". Закупівля здійснюється шляхом застосування електронного каталогу (запит ціни пропозиції). Категорія замовника-підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 ч 1 ст 2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Якість товару при поставці повинна бути підтверджена якісними посвідченнями, які додаються до кожної видаткової накладної. Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590 (м'ясо котлетне); Окіст курячий, охолоджений ДСТУ 3143; Печінка свинна, охолоджена - має бути обов'язково охолодженим не замороженим! Поставка Товару (продукції) здійснюється у робочі дні з 8:00 до 15:00 годин. Товар постачається окремими партіями. Всі витрати, пов'язані з транспортуванням та доставкою Продукції, здійснюється за рахунок Постачальника. Місцезнаходження: 27630, Кропивницький район, Кіровоградська область, с. Обознівка, вул. Польова б.1.

Завершена

347 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d2f6c0d65ec141a9bab690f36a53b871
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Частина
ID: 090323ad37344376a53e12fc052f05ac  
Очікуване значення : трімінг 80/20  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Термічний стан
ID: 16a65b6a64bd4ee1b4bcd95a01123e78  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Характеристики не суперечать
ID: 03420318926f428ba09fe9392aacbd38  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4a7395cadd76426cb3254ee6680c088e
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Частина
ID: a7e823c710754ca3b5fcf5cf43d6cbae  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Термічний стан
ID: cb899fe2901449db965f1d267479b1eb  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 27b843ed269248c6aed52f65306bfe37
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Частина
ID: bb26411e8eb447aba63f7c68b2ca09bb  
Очікуване значення : окіст  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Термічний стан
ID: 3c6e31a9577844a5810cf08508c48a10  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2025 12:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d57ee62fb41c428d8e74adcace0e2547  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження