• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина( Лопатка свиняча охолоджена) 1. Філе куряче (охолоджене) 15112130-6 Курятина: - філе куряче, охолоджене; - поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; - на розрізі м'ясо не липке; - консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; - м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. 2. М'ясо (лопатка охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина М'ясо (лопатка свиняча охолоджена); - М'ясо має бути Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. - М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. - По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. - По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. - Не допускаються дрібні частки та обрізки. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2025 року. КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня» КПМР, вул. Івана Мазепи, 31, продовольчий склад №1 та вул. Івана Виговського,17, продовольчий склад № 2. м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької обл., 32300. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 90 календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2025 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації

Завершена

450 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 70ea83c08ab644e4bbbb19f2e28ccad8
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Частина
ID: c9742c9a71b24982bbadfb218fb66564  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Термічний стан
ID: 5cb58adb7f414be2a7555875c7057691  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Характеристики не суперечать
ID: c0e3ebbd69b6471480e612aa87a24f24  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d4bf509ec7424f48b209c390cf787dcb
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Частина
ID: 719a98dc15bf4292ac03301ea1ee01a5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Термічний стан
ID: 5bc87477f3334a97a92df6086979b94f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f63dda86b6574a7dbeb6a21a9d20f08a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
З шкірою
ID: c03fbbe9ea4d4182b162c433dc097030  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Наявність кісток
ID: a74c2a68ca0c42c987b425f4c42c386f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.05.2025 11:29
Категорія
ID: f2e80ca5f1214d969e4e291225e143d1  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження