• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо (лопатка свинина (без кістки охолоджена), куряча четвертина задня (охолоджена), філе куряче (охолоджене)) по коду ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 15110000-2 М’ясо)

Завершена

163 730.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0ca5ce563f6e4f8aa447e385d736c9b2
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
З шкірою
ID: d787fb3269c447c28315570feef925db  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1d7d0a74baef4aacac9cc4974feb6dc8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Наявність кісток
ID: c55f9d403c534b6ca02bff80748444d2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Категорія
ID: 1ff2deeb133a496eb6696b65213117b5  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Частина
ID: 69827ec6626449b8b07234cfda6e47a8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Термічний стан
ID: aba6d145adb6476ca3202998c3275191  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 356d188fd6054d12b1f4a06bf08a9f26
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Термічний стан
ID: f6d65f961e8945b799938bc08b7433eb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Характеристики не суперечать
ID: b8940ac38249486babb70484fbb59e87  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Частина
ID: bb2d3bf025dd4b43b386c7a00dc60706  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: aec4f25666cc40a998e30933bc355f58
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b037a9a4efc443eea68ff1f01238ab9d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Частина
ID: 221653ef900446519ee055fc8c8d0b0d  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.05.2025 17:30
Термічний стан
ID: bd45bbb5c0fb4ac3b6303e7321a061a4  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження