• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

м'ясо куряче (стегно), м'ясо куряче (філе), свинина, яловичина, 15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Місце поставки товарів: за адресою закладу на підставі заявок в асортименті та кількості вказаній в заявці не пізніше 1 доби з отримання заявки. При цьому при наданні заявки Замовником до 17 год. 00 хв. поточного дня термін поставки товару Постачальником до 12 год. 00 хв. наступної доби. Періодичність поставки - щоденно (у дні відвідування). Поставка товару за адресою: -19031, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Степанці, вулиця Лісна, будинок 4 - ЗДО "Білочка" - 19031, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Степанці, вулиця Хмельницького Богдана, будинок 2 – КЗ «Степанецький ліцей» - 19052, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Таганча, вулиця Центральна, будинок 46 - КЗ "Таганчанський ліцей" - 19052, Україна, Черкаська область, Черкаський район, село Таганча, вулиця Центральна, будинок 46 – ЗДО «Ромашка»

Завершена

107 184.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6aec6c5d7dbd46858591c99f865ac38e
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Частина
ID: ea68d5dd8238422ba4b5544f55cdad8e  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Термічний стан
ID: 9fd3604423374886a49ab5e88e876805  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2fec6e5d4cab42b9952b9c9680b55fab  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 37e0d076f5a94fc5a98a945e8b13741e
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Вид
ID: 0396577a4e984cc7af1fd3804230ef67  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Частина
ID: c7ce06c4262647b0bc98732d7b05f382  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Термічний стан
ID: eba7e87402e24ad59658c8c07a0916f5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Відповідність стандарту
ID: e63b937b44f6424cae7b383d1bba8551  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7d1a527d70034dc0a81ceb620c7fab10
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Частина
ID: 7489f1b9892744f1bbd80757b374432d  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Термічний стан
ID: bcec29bdccce4795bb2a98e535bf1789  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Характеристики не суперечать
ID: c65076900af34429924580274aee7f63  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8a618cd4530f48d49069085aad58cce8
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Частина
ID: 1240196188154055aad527dda4a766c4  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Термічний стан
ID: eb40ad7d168649e1af9a4d8a68479b25  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 22.05.2025 14:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ad40f62d921d4a35bda32fb5282f4c2e  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження