• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

код ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі сезонні та ранні для харчування дітей в закладах освіти Оболонського району м. Києва)

Завершена

4 483 870.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 94c83d3527eb413eab7aa94efc59283f
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, рання, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 7ee154f28e41416cbbd91bcd6d50b295  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Цибуля ріпчаста рання
ID: 922d00dfd291459c99d2892dd66ae8dc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Товарний сорт
ID: e238ddea5aa84038b7b77d371dd4fe6c  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Найбільший поперечний діаметр
ID: bdf5ebc17b204d6e8da960b0c52cc422  
Очікуване значення : від 5 см  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 55988e7e7f8748068c77f47b56586cf5
Критерій стосується номенклатури Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 3233
ID: ebd16c3fc17a47e1993871abac750f29  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Товарний сорт
ID: 50e4804913cd4c2cba63117e6122edc3  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Розмір цибулин за поперечним діаметром
ID: e8453bb381c84b4f9a1e42547eadecf6  
Очікуване значення : не менше 40 мм  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ba4af1cfc5274090853a4255aa4192f8
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 7aa87a9846f44efbb69849bba011c1ec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Строк достигання
ID: 7525ce6d3ea94e90a8185e2ff5a09e29  
Очікуване значення : ранньостигла  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2e023647f6bc4c08b026ad242515cd48
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: db61092803f4409ea86ea615fe280c0e  
Очікуване значення : 7-16 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Товарний сорт
ID: b90f58963f96453c86d4aa871a8e8724  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Вид
ID: e5a24f8b8cc04aac8aa9816161a2abc6  
Очікуване значення : кабачки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cb63d0bb75834993aa470f53ad74ae69
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий молодий, з обрізаною зеленню, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Характеристики не суперечать ДСТУ 7034
ID: cadcf2914d2f47ba900826e701f862ea  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Товарний сорт
ID: 26d9022c15184ac3a25644d9246201e1  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Діаметр коренеплоду
ID: 9c4e384429d8412d8b6ccfe93e583008  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Вид
ID: 65baf58e9eba49f1ba022eb4000b1c9a  
Очікуване значення : з обрізаною зеленню  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 19b0f0ddc78e4d1bb031af07c07bd2ff
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 6011
ID: 89cace1a96404808b6bf6eea95cc8fc2  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8f17fd02f1d94d0ca9624e3127eee943
Критерій стосується номенклатури Морква молода свіжа, з зеленню до 3 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Характеристики не суперечать ДСТУ 286
ID: eb5b2e4298d84119b59ffe4cedf37d24  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Діаметр коренеплоду
ID: 4dcdaa5e80ef4ff0b84c64ac28603db1  
Очікуване значення : не менше 1,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Вид
ID: 7706ae19f3904acea6ec763a63c0fdd0  
Очікуване значення : з обрізаною зеленню до 3 см  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 082d10fceea343e4ad366fc0f64f5822
Критерій стосується номенклатури Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 6010
ID: 091461d3ec85482e85cdeedda28658ea  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Різновид
ID: b79a87e28d7541ae952787ade0f90169  
Очікуване значення : листкова  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Довжина рослини
ID: f9920f92cb1a4722839c16442c6675ae  
Очікуване значення : не менше 10 см  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 55bfb0f8b1e3449db84ead90ff60fd0e
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Відповідність ДСТУ 8624
ID: c6332d32d74e4e02854ae744ff9c1fe1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Довжина рослин
ID: 77be28b429a74da6b425812d62e65fa4  
Очікуване значення : не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 16:07
Товарний сорт
ID: bbd74b5ad98c4de6a6a6933c56909fb8  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження