• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 2

М'ясо

згідно ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Філе куряче заморожене, ДСТУ 3143). Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 3143), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Наявність кісток: ні Термічний стан: заморожене Частина: філе Зі шкірою: ні Кожне паковання курячого філе повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. М`ясо курятини повинно бути розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливити фальсифікацію. Всього: 500 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2025 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.

Завершена

100 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b6c6ad8f65b34efa8e7a64bf994d7d0e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
Наявність кісток
ID: aa6068d739544d1581c270c236c60a9f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6eac64f4fd3d4ed0a51da3ccc465fca7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
З шкірою
ID: 8a1c2e3a857a46cf94ec4581e3911b44  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
Частина
ID: 7f1ea3b614a64ee381fa4ac869d2f700  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
Категорія
ID: 8607db1a171f4a89b5c60d500d914a29  
Очікуване значення : перша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.05.2025 11:40
Термічний стан
ID: 046de1da81ff4eb587d56d089eddd744  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження