• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий; Сардельки з свинини, сорт вищий; Грудинка копчено-запечена, свинина, сорт вищий; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий.

ЦІни на товар не повинні перевищувати: Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий - 144 грн.; Сардельки з свинини, сорт вищий - 120 грн.; Грудинка копчено-запечена, свинина, сорт вищий - 210 грн.; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий - 200 грн. Постачання дрібними партіями згідно заявки до 31.07.2025 року.

Завершена

734 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 916848e47ae14a1999cabaca89bf1886
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
М'ясна сировина
ID: 657585255b0542afa8363fbbc5624786  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Вид виробу
ID: 01ebe446b824406792f019231d49909e  
Очікуване значення : шинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Спосіб обробки
ID: e05d1b95d2c44ced8b30eb560d8d8c6f  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Сорт
ID: 67932d2caa69495f94c07bc3aeab046d  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: ef7ec6f11c9c48bd85d5d15d92b9fe81  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4a15147af7554256a3392f5e03cc0f58
Критерій стосується номенклатури Грудинка копчено-запечена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
М'ясна сировина
ID: eab254b84a234fb79fe8d29dffde823b  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Вид виробу
ID: ca15cf154a5e488d8258e1069bafc6b6  
Очікуване значення : грудинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Спосіб обробки
ID: 95242e33e28d4717ae110c713802ff1e  
Очікуване значення : копчено-запечений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Сорт
ID: 2714f3790632463ebe7a3753cc636e5c  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 4fc1b3b18cb247aaa1e7018859ebb82c  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0fc3a9e8781b4792b015791c8c64e5fd
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Вид
ID: f4f358cbc876476198ccf46c389474b9  
Очікуване значення : сардельки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Сорт
ID: 45659347cbf4472ea60feee354d5ab58  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Склад м'ясної сировини
ID: c6d8a885256443fb9a2e909651e81b26  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Відповідність ДСТУ 4436
ID: 5c31b7db5f864252a39f9c1db5a7e805  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 423fb80c6ee7447c9a44899db71583a4
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
За способом обробки
ID: 371ad1808af84b9fa1afbb18b3679c4d  
Очікуване значення : напівкопчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Склад м'ясної сировини
ID: 95aca366b66c4592ab5a3d80e4fe600d  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Сорт
ID: 321fd82fff4d46fb92d2d86b886cef94  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.05.2025 15:26
Відповідність ДСТУ
ID: eba07321a5e34d459edb66a3ed25933c  
Очікуване значення : ДСТУ 4435  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження