• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

ПРОДАВЕЦЬ зобов’язується здійснювати поставку Товару відповідно до заявки, отриманої напередодні від ПОКУПЦЯ з 9 до 18 години, протягом дії Договору.

Завершена

250 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f2c917410b0049e3a806d1c4177e6596
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 821720ae581d4e4fa5ed277522eb5db6  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: 75ad35eca4f74d63974b09d23c4c9fd3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Характеристики не суперечать
ID: e76be7b72ec346cc9527b3ab73850787  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 67146e9cbd97415c89f73e261728f5fd
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 23036e29ab6442f0ad9cf97938cd3c8e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: d7d3eda8a7c24692bc00cb1c28e73673  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Характеристики не суперечать
ID: 567544a564354f97b8874de50ad04643  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5811c627bb1548758113cbf95d3c0ca2
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 2b1a318dad4c4ac692df974dc826cda4  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: 7bf7f62ddd46413b811c0ac24343d4c1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4196ba706d9647e09dec04bffc796304  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f3f26a1b12554863ad64972d0787a8d0
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 2f55ec54e4cc4947b89bbca900d2f8c8  
Очікуване значення : грудка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: 1095e2c5e8fd4321b1d83ce1fa1bd02c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: aaf24095daf549b7b7fbd0f81e0412d2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
З шкірою
ID: fa0227729bfd4efe9ac653c7ac5244c0  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Наявність кісток
ID: 8426f6d6662a43d7a8e3efe68a88585a  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7cbbd303fec6463f8fc903765e028176
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 6a07f4a548744b449a7d40c62690d160  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: 7bb944f6b1054b949f25ca7aad31ed32  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d3af2d3514354e48a4b722940ee1d65b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Наявність кісток
ID: 72778133c76d4d00bdf782938a608e2e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
З шкірою
ID: c1a53b24a2db4777bd88b7cec545f3b4  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 044785bfab664d8f8d3c749c0016138b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Вид
ID: a13879dff60d465f9de56902634fb2f2  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Частина
ID: 957fe9ef4087476ebe8afa8e1e4b17d4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Термічний стан
ID: d02ba0c8f5bc4121b69d5e67c26659ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.05.2025 15:17
Відповідність стандарту
ID: 381f72694d1d483aaea38bd8932e422c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження