• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035 1 кг; Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см, 1 кг; Капуста білоголова свіжа; Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту, 1 кг; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1 кг; Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм, 1 кг; Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280, 1 кг; Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147, 1 кг; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, 1 кг; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою та округлою формою, ДСТУ 3190, 1 кг; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, 1 кг; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту, 1 кг; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, 1 кг; Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, 1 кг; Плоди граната першого сорту, 1 кг; Хурма шарон вищого сорту, 1 кг; Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г, 1 кг;

Вимагається поставити товар, якість якого відповідає нормам, вимогам харчового законодавства, стандартам якісним показникам і технічним вимогам, установленим чинними нормативними актами України й умовами Договору, до кожного виду товару. Якість продукції підтверджується документами передбаченими законодавчими актами України, зокрема обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах. За якість та безпечність товару постачальник відповідає до кінця його використання. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, продукція не приймається. Товари повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалось їх належне збереження та безпека. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. Товари, підготовлені до пакування, не повинні бути вологими.Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».Кожний вид поставленої продукції має бути забезпечений інформацією про продукцію. На споживчій тарі має бути наклеєна етикетка, ярлик, тощо, з нанесенням наступних даних: найменування підприємства-виробника з фасування продукції, його адреса, телефон i адреса потyжностей (об'єкта) виробництва (товарний знак фасовщика при наявності), найменування підприємства-виробника продукції, його адреса, телефон чи найменування та адреса імпортера, повне найменування продукту, країна походження, маса нетто (г, кг), мінімальний термін придатності або дата (вжити до), умови зберігання, поживна цінність 100 г продукту, склад продукту, номер партії виробництва (фасування), позначення стандарту на фасований вид продукції, позначення технічних умов з фасування.Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 80% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Строк поставки товарів: до «31» грудня 2025 року. Місце поставки: 61058, Україна, Харківська обл., м. Харків, вулиця Сумська, буд. 35. Постачання Товару здійснюється спеціальним автотранспортом – рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового)заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби. Автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію документа про проведення дезінфекції спеціалізованого автотранспорту та документа щодо проведення контролю з виявлення бактеріологічного забруднення (змивів з автотранспорту) за останній місяць, який передує поставці товару, та оригінал або належним чином завірені копії сертифікатів калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі). Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, на підтвердження цього спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінали, або належним чином завірену копію атестату про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт повинен мати оригінал, або належним чином завірену копію протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу. Екіпаж, який супроводжує товар в дорозі і виконує вантажно - розвантажувальні роботи, повинен складатися з водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника.- Водій автотранспорту, експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах НАССР та на вимогу Замовника надати належним чином завірену копію чинного сертифікату на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. При поставці кожної партії товару, Замовник проводить обов’язкову перевірку окремих показників якості та безпечності товару, що постачається Постачальником. Органолептичний огляд Товару здійснюється ветеринарним лікарем Замовника. Постачальник повинен відвантажити товар до місця зберігання товару, а саме до кормового складу Замовника. Строк постачання Товару 1 робочий день з моменту замовлення Товару. Час завезення продукції з 8:30 до 15:00 год., 3 рази на тиждень, дрібними партіями, час поставки та обсяг продукції може коригуватись, згідно потреби Замовника. Забезпечення виконання Договору: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Умови оплати: Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником за отриманий Товар, згідно накладної, протягом 25 робочих днів з моменту його отримання.

Завершена

2 518 879.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 013f735ae82b430da45b60b4a1975363
Критерій стосується номенклатури Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 2438
ID: d7cf5a1ec417a532d8598a354373ecf7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 2e83de994f1aa5f653cc3fdf1441d27c  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 011c2397dd5d4b0da09250b51b537c11
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: ace374d70225a257572067c3fb30a86a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: f77cca257d079c7526a7e6e53eeddb1b  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: bfbbc03b4bf84e1ac4e08cc13ac473a0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: 88187dfb6679fa4077a02c9ca39b64c2  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Колір (на момент реалізації)
ID: 77cc31750a490e7d61bed33db46e093b  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cb53eae634d5476bb2bcd1fcc16cb5bb
Критерій стосується номенклатури Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 3280
ID: 013b0c7da2e2857d17833c2250d6e691  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: a8ace3c734f287bb5ff0a9215d8dec2f  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fd6699e32c6e4eff9c86972661488e32
Критерій стосується номенклатури Дайкон, форма подовжено-конічна, діаметр коренеплоду 40-60 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Поперечний діаметр коренеплоду
ID: c0a9fdd9906198018df832a7c0d77b78  
Очікуване значення : 40-60 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Форма
ID: 4a90b0fc7df65916363c87a99fa77cf1  
Очікуване значення : подовжено-конічна  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5e1a1530060f432ca5bf793631330b22
Критерій стосується номенклатури Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 6df0dabc1294e222aa13575e7e557785  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ed377cb40bf94d498ed48cbbd16c6849
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ
ID: 2b6ffc5837e9412530a26fe91d309d67  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: 20fbca7cc82a0dda85ffc02bcbbdec09  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: b9153b6ccb90f457a603561410b51437  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Термін достигання
ID: 26fab611fd8cc9392fb9a8619e39105e  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d981ff947d954cd787698491ddd14e1d
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 6011
ID: 0547b1689c1d020c0b306cccf90f0055  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b8776c7684e845999dc184a76157ea86
Критерій стосується номенклатури Хурма шарон вищого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: 663be326a198f77d60d872f2c42ed2b6  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Вид
ID: f11016696f921370f0a53311ade082d5  
Очікуване значення : шарон  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: f57bcd9184c34327b4004806387115b1
Критерій стосується номенклатури Плоди граната першого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Характеристики не суперечать ДСТУ ISO 23393
ID: d70c118df436dd1fee6234d2fbd80326  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: 9d30817f88c41d8a37194c5b6fb5943c  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b97bc3b745a34b9e8352990845f279ef
Критерій стосується номенклатури Груші пізньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 9c3273f09eff0d5c062965bb36e5f5c4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: 6e24e1395c20242252e7a5bba3ff78cb  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 6a69437c1e9b4ee68ec3e4b30c4f8d9a  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Термін достигання
ID: ce89f977e4d1ac7d913c3d1b6b3207aa  
Очікуване значення : пізньостиглі  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 69c8ff1120654bee86f5ffc115d999c5
Критерій стосується номенклатури Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 3eb105c31a30f36f1e2132011c1e9d4a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: 4e98eb97c7a2778d62daf71007e1c7d9  
Очікуване значення : не менше 3,8 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Колір (на момент реалізації)
ID: 8806fc0db194393143513caef84948c6  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3f9badd50c4b44b8b7689a0bdcae4edd
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 3190
ID: 7af1d23dc8f89e4a803799dd0d5d7fc4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: ad3f7234a79f921c2442eb55a4f8e3bc  
Очікуване значення : не менше 15 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Вид сорту
ID: 0867ca8e2fa51372a76aa4cded606cf4  
Очікуване значення : з плоскою, овальною та округлою формою  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: df421b00dce54c9495fc789c2c101c90
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 957c55f0bd50793115a83d51ff81bb3a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір плоду
ID: b5777e7804f9ff941dc409236e4629e9  
Очікуване значення : довжина не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: 29af0e80ea09dadabf3683e636c026cc  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 61343b1fe36c4c9d85898a0dd5ffb377
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 4f8d7acd92dc49af75ac80f7de9defc2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір плоду
ID: 54dee71cdb965900de85dd02280a418d  
Очікуване значення : діаметр не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: d33909895f1d9d8544d4401310773d74  
Очікуване значення : округлої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 47747d7bd06648b18f0d3afedeb62fce
Критерій стосується номенклатури Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 2660
ID: 126ed0c916e82462ef75e982f62acad6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір плоду
ID: 10a6b2fdf8ae10d32c6b0627f4bbce3c  
Очікуване значення : довжина не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Вид сорту
ID: 0970710c337c380a5b5b53a68fee0f88  
Очікуване значення : подовженої форми  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4abf3e8118e344c796e288537a48bfe8
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 7033
ID: cfba1bd9c72aab2c8797c311c4dbc31a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр коренеплоду
ID: 33df0fc46caf03034d3c56431bde2a63  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: fcc4c8257cf7ec492f47dd855079fb96  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6678ac35b65c4ad9a405b55f67b6daee
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, великоплідні, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Колір
ID: 2da0523f573f61ff65645189ec417c22  
Очікуване значення : червоний  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 3246
ID: d2fdc9fecdbdd45dd3b2e94709253cd0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: e5167a6d5dcae59835d39c3f6f8756e3  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Вид плоду
ID: a2202328610283243c4b65a1bf570d54  
Очікуване значення : великоплідні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Тип вирощування
ID: c81d01ee54e0bad9fbc2878c20992770  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e8c2e7dd2b784a5ebe437eaf022bbd1a
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Цибуля ріпчаста рання
ID: 0cf8f149cd6b55b5a1dcf60e2ce7072b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: ff3ae9c7ad2e2de14c4b38c0c0a5072a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Найбільший поперечний діаметр
ID: 973bad2cae1226f000a37d18e5ad745a  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 0633907acd2e9e1c915858fe83445840  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9bbcb98038174920af32dca7d2b50208
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 230080bc3086c4b7405c5a3c60a42e70  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Строк достигання
ID: f2fa9dcb90d6922c5c0b907f54e01b22  
Очікуване значення : середньостигла  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 0d2ac2b54f2d94ee855d2880ec339bc6  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 910ab0b6466d4e6d8975c4a1da578039
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Вид
ID: 7d94f55bda732302516ff5d300729a57  
Очікуване значення : кабачки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: ed171e4791644d6214f1f8717c534db7  
Очікуване значення : 7-16 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 2d17ad8b35e88637aa5bb8d6ca781f2b  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 151bec71078441fc84f55f91d2c8a197
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 40a626981bd3c925b1a1fbbf92d5c44c  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 76996e5eec29c6673cbde29313c9ac48  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 4cde9174773a4771a083581918a76308
Критерій стосується номенклатури Ківі, сорт вищий, плід вагою не менше 90 г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Калібрування за вагою
ID: 3b47b677e7369eb0e9dac1cb78f9bda0  
Очікуване значення : не менше 90 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сорт
ID: 0e18f00fafcfc874f0090e60eb91d5fe  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6db014474e7e4dcb872fdfbfe687a595
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: ca3cff02bebf0ade074e1b6139ae1f22  
Очікуване значення : не більше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір плодів
ID: e6c568ce27919e35602b18d07858eaf9  
Очікуване значення : не менше 20 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Колір (на момент реалізації)
ID: d428ff987835c6a8d46be2681db9a2fd  
Очікуване значення : зелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Ґатунок
ID: e7a60b556e60e307641d92caa0f3b025  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: a35991c14ec243c5960653eef91a35c7
Критерій стосується номенклатури Капуста броколі, першого товарного сорту, діаметр не менше 6 см, ДСТУ 8147
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 8147
ID: bed2a400429d7fd3626848f98eaf6200  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір головок за поперечним діаметром
ID: 1defc8e1aa5ddd4346ab894f5f3dbf29  
Очікуване значення : не менше 6 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Товарний сорт
ID: 6f24f8f3062593f7d3a6561ecddf781a  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1268372f1af949e6b994dccb71b7b875
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 70f4b9872558fe75a44c63aaaf83e67d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Діаметр плоду
ID: 02fa6c99ac9dcd93e39dbda1ffa99d2d  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Розмір плоду
ID: c604f817f66832dc54fcd87a284a436a  
Очікуване значення : короткоплідні (до 14 см)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Тип вирощування
ID: 87b50a04cf3c39c2e1d8c27910dffe9f  
Очікуване значення : тепличні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 5d938147d95a4f2fa8625a775b57f066
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
грошова застава
ID: bb484b7ad84c48d3946aaa4b79d53615  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: fee22f3b9e794acab378b2527895d8d6  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: e3b8cc80e5df4c0d941a372913afbdc7  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Опис вимоги: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК".
Дата створення: 12.05.2025 15:31
Документ
платіжна інструкція(Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника UA363052990000026001045905548 в АТ КБ "ПРИВАТБАНК". )
Форма забезпечення
ID: bd060ea0701e44758b716716c9fb22c9  
Очікуване значення : Іншій формі  
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження