• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг (місцевий бюджет))

Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладення договору до 31 грудня 2025 року. Місце поставки (передачі) товарів: згідно Додатку № 2 до Договору. Умови постачання Товару – поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), три рази на тиждень в період з 08.30 – 11.30 часу, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 3-х годин після отримання претензій від Замовника.

Торги не відбулися

43 900.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: eb9596365da24e149a1e96ed46d12531
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Частина
ID: 7640ab3f5d6941e7950b8d051e79b0f8  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Термічний стан
ID: 47cd74d594aa4f879a9e525b756ade55  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 76e84bedb6564474a78efd202b35c5e8  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 729bff12cf2d4a148938699ccb67420d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Частина
ID: fe9e6f683ebe42a7a13e62f3f7098119  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Термічний стан
ID: 9cf95d4e35954b34873fb8d8c3d09c84  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Характеристики не суперечать
ID: 53b76d976c3f4439bc8f95f9cc6f1150  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7678062e26674a078f584b244c45585e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Частина
ID: a73abba5e29e4c9c9dc7c5e7b17e719d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Термічний стан
ID: fc894d2f0bfd493da33eadb7966d031d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2f4c6b35a5054406970ce3896d76e031  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
З шкірою
ID: 4b92e123988f4c658e6ad0e81effc51f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Наявність кісток
ID: 52663f25cd6b4974bdfbf92bd256eb60  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.05.2025 16:55
Категорія
ID: 1808bde0756d43859086c8c0aa06f6b0  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження