• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сирні продукти

Поставка товару здійснюється транспортом Постачальника до продовольчого складу за адресою Замовника з 8:00 до 15:00 у понеділок та середу, два рази на тиждень, згідно заявки замовника, протягом одного робочого дня з дати замовлення. Транспорт Постачальника повинен забезпечувати збереження товару під час перевезення, мати всі необхідні дозвільні документи, включно з документами на транспорт для перевезення товарів, які є об'єктами санітарного нагляду, забезпечувати необхідний у відповідності з технічними регламентами на товар температурний режим під час перевезення товару.Транспортні засоби для перевезення харчових продуктів повинні мати довідку про санітарну обробку, бути чистими, у справному стані.Працівники, що супроводжують поставку продуктів харчування, здійснюють їх транспортування, завантаження та розвантаження, підлягають обов’язковому медичному огляду. Вони повинні мати особисту медичну книжку встановленого зразка та спеціальний одяг. Санітарний паспорт на транспортний засіб, довідка про санітарну обробку транспортного засобу, особові медичні книжки працівників, що супроводжують поставку, повинні бути надані для огляду на першу вимогу відповідальних осіб закладу, які приймають продукти харчування, та службових осіб Замовника, які здійснюють контроль за постачанням продуктів харчування до закладів охорони здоров’я. Поставка товару здійснюється відповідно до специфікації до цього договору. Кількість, асортимент та ціна товару, що постачається, фіксується у видатковій накладній, яка формується у відповідності із узгодженою заявкою Замовника. Замовник приймає товар: за кількістю – відповідно до видаткової накладної; за якістю – відповідно до посвідчення якості виробника (декларації виробника). Строк поставки товару: до 31 грудня 2025 року. Адреса Замовника: 08150, Україна, Київська область, Фастівський р-н, м. Боярка, вул. Лисенка, 11/23.

Торги не відбулися

21 800.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: fd3ac11244c044dbb9d2a246baf19f0b
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 55%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Масова частка жиру
ID: 473e62f93748405e9cad985446a341ac  
Мінімальне значення : 55  
Максимальне значення : 55  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Добавки
ID: c564acbbc62b461793cf09314d1512e1  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: 78d3c9c4f3ac4fc0bfb9c615605ba9e0  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Безлактозний
ID: 59fef8af880b46d5874b6fddd4b760da  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 31cd4d1db5be402a9faee1b5e55fa175
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний фасований
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Маса нетто
ID: 1ec973fe376a4d8eb35aac39bcb233a4  
Мінімальне значення : 1000  
Максимальне значення : 1000  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Масова частка жиру
ID: 36179261a5ba48f689382455d9434108  
Мінімальне значення : 10  
Максимальне значення : 10  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Добавки
ID: e8d7d263534c4763bc7cc2a563da5ae4  
Очікуване значення : ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Характеристики не суперечать ДСТУ 4554
ID: df0a7b58bb064ef889d12b2e7f973cb3  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Пакування
ID: 21c7171c0c12473880c9b51edfede3d6  
Очікуване значення : плівка (еколін)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 15:32
Безлактозний
ID: 2458b05bf25546f881b995cdb3748da0  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження