-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Рис круглозернистий шліфований, сорт вищий, ГОСТ 6292; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, ДСТУ 7697; Крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий, ДСТУ 7698; Крупа ячмінна перлова №2, ДСТУ 7700; Крупа пшенична Артек з твердих сортів пшениці, ДСТУ 7699; Крупа ячна №3; Крупа пшоняна шліфована, сорт вищий
Поставка Товару здійснюється Постачальником партіями до місця призначення протягом 2 (двох) робочих днів з дати отримання заявки від Замовника. Замовник зобов’язується повністю оплатити вартість (ціну) поставленої партії Товару протягом 30-ти календарних днів з моменту поставки Товару у відповідності до умов Договору
Завершена
222 842.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 30e2309a8d2b45d39c616e519940ddcd
Критерій стосується номенклатури Рис круглозернистий шліфований, сорт вищий, ГОСТ 6292
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Вид
ID: ec587598fd22449f82ad386a1ac7f70f
Очікуване значення :
шліфований
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Тип
ID: 0c3300c42f8b4573b2f525cb7f49e854
Очікуване значення :
круглозернистий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ГОСТ 6292
ID: 966b61b6c81143aa88b2f653ec395498
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Сорт
ID: 84201c9e3a64444fa2e4275e8fee5db1
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Пропарений
ID: 8d8e3bda67734bfbb771cd6c9a77da5b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: ad39497e2ee04d0eaf5c0567a9102ce4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 73985b996a204d6384bea31db52d9fda
Критерій стосується номенклатури Крупа пшоняна шліфована, сорт вищий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Крупа шліфована
ID: db003af2ca534ef3b6a861947fc51e54
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Сорт
ID: 2ca2860250464dc983433d4c3253b3c8
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: c8f9fc84612d4efe827591a7a2944809
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 042b424cdd8c4893ae21320c1d252d39
Критерій стосується номенклатури Крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий, ДСТУ 7698
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Вид
ID: c2b8ba047ecf4eb3baf34117f940689c
Очікуване значення :
плющена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Ґатунок
ID: 224d4237aa454a969d6a73d023a02678
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 7698
ID: 1607a41ffbdd455ca5fc6c0283980aa7
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: 4f52c785048c443eb883bde43743a950
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b4da8838b5894a2d9db823074d8e72ed
Критерій стосується номенклатури Крупа ячна №3
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Номер
ID: 6f489ef4e8774b88b916a62c83c12923
Очікуване значення :
3
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700
ID: 9248cd280a3f4c52a7d63cd233f15f8c
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: 2f49661f73044e2eae387e005ce2880d
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7f5fdcc52ce542239eb312c2e2971c45
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична Артек з твердих сортів пшениці, ДСТУ 7699
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Вид
ID: e48842ceb1fb4b168f990114b0951276
Очікуване значення :
артек
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Сорт пшениці
ID: a56acfffdb5b4bc2ad628287f0622c55
Очікуване значення :
твердий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 7699
ID: 0585985ba12c49149273cdc04cf2d7ea
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: cc34d2e3fd414cf4bbd4f357bca86fe4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8e11d379f6bb4eb1bf9ade52b792b859
Критерій стосується номенклатури Крупа ячмінна перлова №2, ДСТУ 7700
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Номер
ID: 6867ec36c21e4c2aba2b348a5cd42fd5
Очікуване значення :
2
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700
ID: e0ed36b9502248adb5b9bb50ce1bd88b
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: 132a8570b91744918c61f14c2567c6da
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 1c584827b0e84a04bcb40c624f42c110
Критерій стосується номенклатури Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, ДСТУ 7697
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Вид
ID: ef7f926d8caf4a4f952247ed016b8dc0
Очікуване значення :
ядриця
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Ґатунок
ID: 952fd6f384a049d2bb5d80d1e5bb8b4f
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 7697
ID: 39875c8d4d4d4efe8907ab67c0bb53df
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Обробка парою
ID: 8c19ea4bf58a46709ff286904bebdf2c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.05.2025 12:42
Містить глютен
ID: 0bb20618b4b34ec5b4aba05f9cf392ab
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження