• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою Замовника протягом робочого дня у робочі дні тижня (2 рази на тиждень).Замовник може передбачити у заявці/замовленні, що поставка товару може здійснюватись щоденно чи за фактичної потреби Замовника. Постачальник зобов’язується дотримуватися термінів та графіку поставки товару, визначених в заявці/замовленні. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника.

Завершена

234 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 00f13384d4f5118af56ea407e7f8dbb6
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
З шкірою
ID: f30ff2d12c28a789d600acf384a24c4a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Наявність кісток
ID: 2c11224a2c1cb6d57b44fa322cede8ef  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 60742afe04ba6c2eb068664ca1e07ae6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Термічний стан
ID: 7b1270def4413897ccec2b3d34000de4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Частина
ID: 70c2933cc13c1a9711145031e3a18226  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4fcc551149c0c3c20eccbf3e34f1b267
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Відповідність стандарту
ID: 5e03b0a966d9f8b46a8a4224a347b56d  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Термічний стан
ID: f0f57a2c897cbb90e7561bf4aabe012e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Частина
ID: 339a96efa0044b001d5def98b686cc70  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Вид
ID: 1bbd620297c48e97cf25f5e39f912b02  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3efa33a797ea3cdd17cc45f21ef50d85
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Характеристики не суперечать
ID: f47572be09aca7c11e6f78d27278d944  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Термічний стан
ID: c24e49adc1edead39f845916fbd80cd7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 13:02
Частина
ID: 5ed35019c616269ef3751234851c0d5a  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження