• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Капуста, буряк, морква, цибуля, огірки свіжі, помідори свіжі, цибуля зелена свіжа, кріп свіжий (Код ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) (Капуста: ДК 03221410-3 Капуста качанна) (Буряк: ДК 03221111-7 Буряк) (Морква: ДК 03221112-4 Морква) (Цибуля: ДК 03221113-1 Цибуля) (Огірки свіжі: ДК 03221270-9 Огірки) (Помідори свіжі: ДК 03221000-6 Овочі) (Цибуля зелена свіжа: ДК 03221113-1 Цибуля) (Кріп свіжий: ДК 03221000-6 Овочі)

При укладенні Договору Постачальник надає наступні документи: - копію оригіналів експлуатаційного дозволу на потужності (об’єкти), у якому вказано про можливість провадити господарську діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження або рішення (повідомлення) про державну реєстрацію потужностей, для харчових продуктів, які не потребують отримання експлуатаційного дозволу (згідно з ст. ст. 23, 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). - Поставка (передача) товару здійснюється транспортом Продавця (спеціально обладнаним транспортом Продавця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). - Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажно – розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження вчасних обов'язкових медичних оглядів(за формою затвердженою Наказом Міністерства охорони здоров’я України №150 від 21.02.2013, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного, медична довідка щодо придатності до керування транспортними засобами водіїв автотранспортних засобів, які виконують роботи з перевезення вантажів, що підтверджують своєчасний періодичний огляд, відповідно до «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», затверджене Наказом МОЗ та МВС України № 65/80 від 31.01.2013р.); - Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII; - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему управління якістю згідно вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги», чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками. - З метою підтвердження впровадження та застосування на підприємстві процедур сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів Продавець має надати скановану копію сертифікату на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) дійсного на дату розкриття тендерних пропозицій, виданого органом з сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України, в підтвердження чого в складі пропозиції надається сканований оригінал атестату про акредитацію органу з сертифікації, при цьому даний атестат має свідчити про можливість проведення зазначеним органом сертифікації оцінки за видами діяльності, що зазначені у сертифікаті відповідності. Документи повинні бути надані в повному обсязі; - Копію звіту про функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) або іншого документу, виданого за результатами проведення аудиту, складеного уповноваженою особою органу стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності) згідно пунктів ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT), дата видачі якого не раніше 2023 року. Звіт має бути виданий акредитованим органом з оцінки відповідності, відміннім від органу оцінки відповідності, яким було видано Продавцю сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) (іншим незалежним суб’єктом, аудит третьої сторони). - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему екологічного менеджменту відповідно до вимог ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT), чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT) повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками.

Завершена

151 350.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9ae9324c3afe493e8b4c4860632f3f04
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 2d3e27db15f448789eae4c32fc2cf473  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Товарний сорт
ID: 6d69da817f9e4844a982686ae86d4658  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Строк достигання
ID: 436f6a7729c34a3b9e633864e2ea9a30  
Очікуване значення : пізньостигла  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 447023468147496bb7b1222fb8206855
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 8624
ID: d146ccbc3adb42e1ae93a8323a29eb3a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Довжина рослин
ID: d65df08c94ab4e23ab87446a89e85e10  
Очікуване значення : не менше 10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Товарний сорт
ID: b00f6216e91c45488e5a927542cb8dcb  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e924fb73ca654ee2bbf9abd64cd5056e
Критерій стосується номенклатури Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 6011
ID: 878eee4103164fd58bb3fd9c20c4cf69  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ce6272c5b7874acb977e8a95ce27d64a
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, округлі, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 3246
ID: c1de6afc540c4d5f8fe714325d4b5552  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Вид плоду
ID: e7e87eeb6c51483583251f481b23be46  
Очікуване значення : округлі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Колір
ID: 8fdf3b7a3ef44d48a505d5b7233da225  
Очікуване значення : червоний  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Діаметр плоду
ID: f45c920d843944678f0f0fb7a3fc9848  
Очікуване значення : не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Тип вирощування
ID: 683635b5e6f345fc82aa3949f58de553  
Очікуване значення : тепличні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4a9a599ddfd74713a85e8ee36b822f76
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 949110d29f0e41b4b6f533916d428187  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Тип вирощування
ID: 2c060dd2c0134fc8bd761e324c04f85e  
Очікуване значення : тепличні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Діаметр плоду
ID: 0472f6de1d8748068e2b60d6e3081e98  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Розмір плоду
ID: 383b904de5b448a3a1ffa6291573e4e9  
Очікуване значення : середньоплідні (до 25 см)  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 908697a4e63e4d99acf7eb2583e494b8
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 1776e90a53db4354820e6bb575cca8c0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Цибуля ріпчаста рання
ID: bed3305c4d5a414fbb9fcbe48b99d13c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Найбільший поперечний діаметр
ID: ff95251ca5ac46099f9a37ad47dda359  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Товарний сорт
ID: fed04195d6ec41bf926cf81e23487f99  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 75adf4a40c4548f29e6616bf6de82234
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 7035
ID: f0341d8bc8eb46d2936305cfab6e7b13  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Товарний сорт
ID: 6165b14d2924415eb8dc11fc97039de2  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: af52429a3f1a432281fd27bc4ec7aff1
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Відповідність ДСТУ 7033
ID: ee68297509514b3f89fa977c30bfed61  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Діаметр коренеплоду
ID: 19c763f5f286455dbf63df574d7fc1d3  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.04.2025 11:12
Товарний сорт
ID: d8503555e6184140b86c7b156f877ccd  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження