• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М‘ясо індички; Курятина; Яловичина; Свинина

Філе куряче, охолоджене ДСТУ 3143 Філе індички, охолоджене ДСТУ 3143 Лопатка яловича без кістки, охолоджена ДСТУ 4589 Лопатка свинна без кістки, охолоджена ДСТУ 4590 Вимоги (не міняти та не додавати предмет): 1. Документи, підтверджуючі трудові відносини або трудових договорів (контрактів) на водія автотранспортних засобів та комірника (або завідувача складу), а саме повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладання rir-контракту, з відповідною відміткою в органах державної податкової служби. Досвід роботи найманого (их) працівника (ів) у Постачальника повинен складати не менше ніж 6 місяців відносно виходу оголошення про проведення даної закупівлі. 2. Чинні особисті медичні книжки працівників (водія автотранспортних засобів та комірника (або завідувача складу). 3. Для не допущення зриву поставок у воєнний період Постачальник повинен забезпечити наявність складського приміщення для зберігання відповідного товару у період між поставками в межах Кропивницького району Кіровоградської області. В разі наявності власного складського приміщення необхідно надати копію свідоцтва про право власності на це приміщення, у разі коли складське приміщення знаходяться у користуванні Постачальника з інших підстав, необхідно надати відповідний документ (договір оренди, суборенди, зберігання, тощо). 4. Договір та акт виконаних робіт за січень, лютий, березень та квітень 2025 року на дезінфекцію автотранспортних засобів та складського приміщення, що застосовуються для перевезення та зберігання продуктів харчування. 5. Дійсна довідка, що підтверджує здійснення дезінфекції транспортних засобів, якими буде здійснюватися поставка предмету закупівлі (періодичність здійснення дезінфекції транспортних засобів складає не рідше ніж один раз на десять днів). 6. Протокол випробування або експертний висновок на ім’я постачальника виданий не раніше 2025 року акредитованою лабораторією, на лопатку свинну без кістки, охолоджену, філе куряче, охолоджене, про відповідність таким показникам: за вмістом гормональних препаратів, мікробіологічні випробування, відсутність ГМО. 7. Паспорт якості або декларація виробника, або сертифікат якості на товар, що поставляється. Документ, що підтверджує якість продукції, протокол випробувань харчової продукції та/або експертний висновок повинні бути видані на один й той же, запропонований учасником, товар.

Завершена

432 450.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6505567f3ed149c9890da2b3771a640f
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Частина
ID: 7feb4abd0c5e4b0e86590cc148c85cfc  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Термічний стан
ID: ea2bb4398ea145da9b1ffa3e92953019  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b1873a465a894990a2ab98ad416c0292  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 27bc6b9323f74e12b46bc98e2ca8611a
Критерій стосується номенклатури Свинина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Частина
ID: 30d153410a9b4953a875d57d0003f9b8  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Термічний стан
ID: 9796c2f150b0443f82b4c27f35a6b162  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Характеристики не суперечать
ID: f8ebbc9b66c14e23aaa2f6eeba42600a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3ae996c5f1e04ddeb5c4baabbf1d2af5
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Вид
ID: 880f2057ed9745699119ed723fd82919  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Частина
ID: d1d5cc07b5f548eba637680d3f6bb238  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Термічний стан
ID: e9ed6aeb1671421892ee8a9fd5c37928  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Відповідність стандарту
ID: 10bb10a136534bd08053debb5927f535  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 69379b54fff646b7b3967982da1bc1e8
Критерій стосується номенклатури М‘ясо індички
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Частина
ID: 7e0cfb4d02804456b1ae857712d213f2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Термічний стан
ID: 2a0323f201fa48bcb60137fba5660fb3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.04.2025 18:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 79ac49f13d224418840bcc29c955284a  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження