-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Апельсини свіжі; Банани свіжі; Буряк столовий; Морква свіжа; Капуста білоголова свіжа; Капуста білоголова свіжа; Цибуля ріпчаста свіжа; Кріп свіжий; Петрушка молода свіжа
Завершена
75 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0ea9453ba3b0469782d8c533c36f3a9d
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Ґатунок
ID: 20045f0c42024e59b1efa3f94dd22184
Очікуване значення :
другий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Колір (на момент реалізації)
ID: 30f3e51308fb4103820457dff633107d
Очікуване значення :
світло-зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Розмір плодів
ID: d364d1d365f749d18660c5383f155369
Очікуване значення :
не менше 14 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Діаметр плоду
ID: 005894eb121d41688de0282e695087ed
Очікуване значення :
не більше 4 см
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 23de02ea7783407bac49ebc83c6ccf7b
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Товарний сорт
ID: 09229c34ec0147178915bf3d5b769de2
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Довжина рослин
ID: 060f2f8d541946fbb06057b6588e0a4d
Очікуване значення :
не менше 10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 8624
ID: 304e99f3ed5449609a55a702d208034d
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a10bdaa6cc9041249934bf1c0d178b43
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Товарний сорт
ID: 491f29a08687404ebfead80bf25ec9dd
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Найбільший поперечний діаметр
ID: b01151fe269449e98f2cb1f94dfbc9e4
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 100e6cae00f7427d902c14d11088fe50
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ff8b80b51db54bdaaae4c43ddfa36c74
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Товарний сорт
ID: a8e3c47c76014d40b27776240154658d
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Строк достигання
ID: f1b287e0d5ea41f48ab2badd93fcea07
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 7037
ID: a65db38d39bf486c9cfc4e59916600da
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f51c10710fe74eebb88191ff2c2ee90a
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Товарний сорт
ID: 8949aa027ac742cf9b123f289319eb88
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Діаметр коренеплоду
ID: 245370798bb84c4eb4cb735aaaaf931a
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 0ad4f3ff904b4e0da88f22e405bfdda4
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: af325c99c335461fa92e8eec28b4365e
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Колір (на момент реалізації)
ID: 98c678f5f47e47f0b5220c6eb3434b58
Очікуване значення :
від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Діаметр плоду
ID: c5d44d2300404aa68001e6736dfe596e
Очікуване значення :
не менше 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: e962facbbb8544618a4d1a66184342d2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Сорт
ID: 478bfe5ff9e947debbe5a45fd47a199f
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 3455e4fe66c14c879064a2a63f3bfd57
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 34ca3bfbcf3f47a2b207d5050e85c5f4
Критерій стосується номенклатури Петрушка молода свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Різновид
ID: 2104aad2124e4151ae9c676989bb9081
Очікуване значення :
листкова
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Довжина рослини
ID: 41dca4ff747c4146aebd7ff057dd3092
Очікуване значення :
не менше 10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 6010
ID: 40129efff5164997b7c3337988836903
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e9a492ce46a7413d98527e136ab7f4c6
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Строк достигання
ID: b7d64dba8fd44b70aea4b6ee282c0ec1
Очікуване значення :
ранньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 7037
ID: f7267e01b1064dcd8347ba70e158b5c9
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 08378f8523804b2b81630f8a04494d78
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Товарний сорт
ID: d4e740a31aac4636943c20344f4336e5
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.04.2025 17:35
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 3d1add0251284af18238fc3f0176a584
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження