• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту; Ківі, сорт перший, плід вагою не менше 70 г; Хурма корольок першого сорту; Груші середньостиглі, першого товарного сорту, діаметр не менше 65 мм

Реалізація Програми шкільного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН

Торги не відбулися

190 911.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bf3801b9d52542fd9c16c808014b4c03
Критерій стосується номенклатури Груші середньостиглі, першого товарного сорту, діаметр не менше 65 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Термін достигання
ID: 872afe1656624167afec90a6cc643407  
Очікуване значення : середньостиглі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Товарний сорт
ID: d408ac7d9b5a4dbba8fd11516c3dded1  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Діаметр плоду
ID: c1bc2c25b55c4b61ba04e6e068d62229  
Очікуване значення : не менше 65 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 650c64e5d6564191a58f0b32fab5e3d9  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 56a7aa5b624c4790bf08addcab0a16e5
Критерій стосується номенклатури Хурма корольок першого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Вид
ID: 5790189a06ee4eb1ab4dabc268f5c65f  
Очікуване значення : корольок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Сорт
ID: e99c2c8266254a858870aed4fafd0f6e  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f0ffcf1ace044025b173907d836e4f1f
Критерій стосується номенклатури Ківі, сорт перший, плід вагою не менше 70 г
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Сорт
ID: b6cd01a30f9f4b17b082d6d963d442bb  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Калібрування за вагою
ID: c8299f44fd8f4ba7b2cfde0025fe4eb0  
Очікуване значення : не менше 70 г  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7726b0ead47349f1832e727a6416cecb
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Колір (на момент реалізації)
ID: e952bb3aafc242edacd8b8e3354100a8  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Діаметр плоду
ID: 893ce5cb16de4a03bc2b148fc4f98f2f  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 0676be49224942a98018db8452087f58  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Сорт
ID: e682fcfbcd884e96b23a212905a273b6  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: a98ada11ff2b4c9cb35a56ed41e2b7ce  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: da00ac3a027041248f7cd4010e30c4cc
Критерій стосується номенклатури Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Колір (на момент реалізації)
ID: 8657893df8644c3a8797c78d90884686  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Діаметр плоду
ID: a187488e3c4b43e6a740ac940ccd762b  
Очікуване значення : не менше 3,8 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.04.2025 12:42
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 099aeb1ee4bb4d7e9b0646e8396f02de  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження