Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Поставка товару здійснюється 2-3 рази на тиждень дрібними партіями (за узгодженим графіком) з 8:00 до 14:00 години відповідно до поданих заявок Замовника протягом строку постачання. Заявка включає інформацію про обсяг поставки партії товару по кожному найменуванню. Транспортування товару здійснюється транспортом Постачальника, в тому числі транспортом для перевезення даного типу продуктів харчування та продовольчої сировини з відповідним обладнанням, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України в умовах, що забезпечують їх зберігання та запобігання забруднення, із дотриманням товарного сусідства. Товар постачається у відповідній тарі та/або упаковці, які забезпечують збереження якості товару. Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (видаткових накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку, згідно чинного законодавства України. Навантаження, транспортування, розвантаження та доставка товару у приміщення харчоблоку замовника здійснюється працівником Постачальника.