• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143

Завершена

32 906.40 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 48a0ffde847b4cd8b41447978c5deb36
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: ab11256d2f2f40f49b05424ef76d4de1  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: d9ace5f44b7a47b0a9d263e79eb267fe  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cda46d982a6345a7b9d3788be6af241f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
З шкірою
ID: 9729647a911f48f791cfcb215e1d77ea  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Наявність кісток
ID: c14624de258d4733859b5c5bcd6e9b7f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Категорія
ID: 21c2b523f17b4a7fbae0885ef71d55ca  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c8d0692efb25482f830db12ff4854a9a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: 59527aa337fd4e009a20163fe97f9a5c  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: 65018b3e1062486e80485c0cbb88ceda  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 773aa8476a964152b1669b8df0f9c7cc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
З шкірою
ID: 0d365e2753c648e9af2baf4faec5e0fc  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Наявність кісток
ID: 3aaa0add9182412ba375735d141a5e9b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Категорія
ID: bac99ed5e81a408abc2d7554e4869df7  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1d0176e7187144a7a459c2c3b4048c9b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Вид
ID: 0b6dd3d3628f49b581a9d2163169c710  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: 5318bd080e804d01b00314ac1f1d8183  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: 44d601f544014324ac66d3e599119dfc  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Відповідність стандарту
ID: 210d1de23c3b44f499f29dba4d1642e5  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 230bd24d276547c4b1e047896503063c
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: e7b3624ab6c14d7cbaaef96db8aff3c2  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: 7657de9ba0c84396b2aa89f25394b0b4  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Характеристики не суперечать
ID: 940a947ff04f4683b64c8ba0531e806c  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: de218c154d4d4f469d592100469c2206
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: b90a3ab8c29d42bb8e049d3155fc3c87  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: e7cd2c53cda2484f8bd12a43561c957b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Характеристики не суперечать
ID: a1c801663a71427e9e6b05a07bb1d044  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3e60cac617a94047982e930bf3b61854
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Вид
ID: 6315f57ab59a41c79599d55f7d188f61  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Частина
ID: 0a874068e24a430cac8e42bb7b8ef142  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Термічний стан
ID: d3f2f849d76a4aa88347bb6109170768  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.04.2025 16:18
Відповідність стандарту
ID: c09203a9b24444a38ea5fe79208a4d43  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження