• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий, ДСТУ 4435; Сардельки з свинини, сорт вищий, ДСТУ 4436; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ 4668; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ 4668.

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий, ДСТУ 4435; Сардельки з свинини, сорт вищий, ДСТУ 4436; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ 4668; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, ДСТУ 4668, Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 15.07.2025 року

Завершена

97 570.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f65dd95bb069461dbc495b693f5ad5e2
Критерій стосується номенклатури Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
М'ясна сировина
ID: 6f6bdd2eb7e3406b950dc6bf631a4417  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Вид виробу
ID: 25fd3f1c2025452a88ec6b8498eca1b8  
Очікуване значення : грудинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Спосіб обробки
ID: 4ebcdc6978604c3db0871779f0a01671  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Сорт
ID: ce7c2704c3064fa5a94a495036d60525  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: ad8e9d68734f43e0a78e8cdca5ad219d  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9ff82e7a3a574030b62fa63bc57af35f
Критерій стосується номенклатури Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
М'ясна сировина
ID: 3f5f6d109bf24418be28f510522e4d41  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Вид виробу
ID: 102cddc017bf489d95669191cb3f33eb  
Очікуване значення : шинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Спосіб обробки
ID: c2268de658f84a60a77762272c220ce6  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Сорт
ID: cd9c2c7624d545b5b8379d9d904ff9fa  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 5971a56e778d42aca58d33c30dc11254  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aee1449900144fc492048708e66c5522
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Вид
ID: 756f61f579d54a26859105b8b506a52f  
Очікуване значення : сардельки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Сорт
ID: 4a073464ce0f468880a296cffe6d58df  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Склад м'ясної сировини
ID: dc1a95619ca2417eba040e9917794d93  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Відповідність ДСТУ 4436
ID: 89b5cf8bdc484575a8f097599bc5a9ef  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d85cb327fb1a4087a84e91db96dd2277
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
За способом обробки
ID: 628ba6fe54444f81a772e662faa13b1a  
Очікуване значення : напівкопчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Склад м'ясної сировини
ID: c258abb8b37a4b9eb90ec302374fb114  
Очікуване значення : свинина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Сорт
ID: e190417d439c43049579eab6ed448a4e  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.04.2025 17:13
Відповідність ДСТУ
ID: ae2cf07da7694736afd70e30994988bc  
Очікуване значення : ДСТУ 4435  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження