Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
15110000-2 М'ясо (стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, печінка яловича охолоджена)
Строк поставки Товару: до 31.12.2025 року. Поставка окремих партій замовленого Товару здійснюється протягом 5 календарних днів з дати направлення Покупцем заявки Постачальнику.Умови поставки Товару: DDP (склад Покупця) (Інкотермс 2010), 03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 4. Товар поставляється Постачальником Покупцю партіями за окремими заявками Покупця, виходячи з його фінансових можливостей та виробничих потреб. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Покупця. Покупець здійснює повну оплату партії Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату за умови реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних оформленої згідно з вимогами законодавства податкової накладної (умова зазначається у випадку якщо Учасник є платником ПДВ).
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 2abed8337de64cdd9c8fdb2b1f96706a
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 931d6de77b6a473f919eea630fb6712a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Термічний стан
ID: 45336194b7f448bd8a4f147685b7bf54
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Частина
ID: 3e3bef4c99894fa6ab03535d8e43e981
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 90bd8e53488e47bda4247c1d2141b2db
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Категорія
ID: b4f5c86fb1664bb2bf866f91f2b26b64
Очікуване значення :
перша
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Наявність кісток
ID: 9d935278b2ee4d4a83083050bc88c7ed
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
З шкірою
ID: 3be07f99cc2c49acb473ed3f864e398e
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d57c59bb431046f29edaa79bc8d8869c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Термічний стан
ID: 47bd424b7bd640e69d180edeb911e3ff
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Частина
ID: 397ab0637f6944f29c524e1047a0e716
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: ab425d8fa5c74432ac6f57f4e3ef4bb0
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Термічний стан
ID: c178d11a9c984f0c8d4d8e058ba4afcd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Частина
ID: 95ba818756d14d28ae3c2f91fb702e93
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Вид
ID: d6e315b915eb4634a914b794418a590d
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e7771b5be9164d948cc5cf87f7d48ca7
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Відповідність стандарту
ID: 1fb5aec50db94fafa4d5e0b3d1fc4516
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Термічний стан
ID: 545ad5493c8143f98914e7898056a012
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Частина
ID: 18d991a83e5345b7880ee99fcd5c4b4b
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Вид
ID: 8d1bdb7587de4bf3aad9d506e715c785
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e7db26ba4f4542379fbb3588f701342a
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
З шкірою
ID: 3f80cc4298004bd997c7e85013757ee9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Наявність кісток
ID: 42a6f464d98f4a98aa75cf129e67a0de
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 03babbe2325447d483f30af4231a6eb1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Термічний стан
ID: 6df282c398294462b90f5aa5e83f32a1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.04.2025 13:45
Частина
ID: 45e2f9441eb9480aabac42d8aeb1c0be
Очікуване значення :
стегно
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження