• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554, 1 кг; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421, 1 кг

Абзацом 2 пункту 12 Особливостей передбачено, що у запиті пропозицій постачальників щодо закупівлі товару, вартість якого не перевищує 500 тис. гривень, замовник може визначити інформацію про характеристики товару та їх допустимі значення, у тому числі конкретну торговельну марку. На підставі чого замовник вимагає товар конкретної торговельної марки - "Волошкове поле" для позиції Сир кисломолочний 9%. Вимоги щодо якості товарів: Сир кисломолочний: 9%, жирності, заводський, торговельна марка - "Волошкове поле", м’який, ваговий або фасований. Повинен мати білий або злегка кремовий колір, ніжну консистенцію, відповідний смак та кисломолочний запах. Не повинно бути ознак забруднення, плісняви, стороннього запаху. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару та кінцеву дату для споживання. Сир твердий: 50% жирності, заводський. З рівним міцним покриттям без пошкоджень, твердий, не крихкий. Не повинно бути сторонніх запахів, присмаку гіркоти, плісняви. Сир повинен бути розфасований у заводську упаковку, шматками вагою до 2000 гр. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару, умови зберігання, термін придатності. Якість товару, що поставляється Постачальником повинна відповідати вимогам чинних нормативно-правових актів на цей вид товару. Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на кожну партію, що підтверджують безпечність та якість товару, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме: - оригінал, або належним чином завірену копію декларації виробника (якісне посвідчення); - оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату виробника на систему управління безпечністю харчових продуктів; - оригінал, або належним чином завірену копію експлуатаційного дозволу виробника; - оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, ITD) «Системи управління якістю. Вимоги» та/або ДСТУ EN ISO 9001:2018 «Системи управління якістю. Вимоги» (EN ISO 9001:2015, ITD, ISO 9001:2015, ITD) виробника; - оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT) виробника. Документи мають бути завірені Постачальником, відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів”. Документи мають бути завірені Постачальником, відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів”. Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів. Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 90% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції. Товар постачається за рахунок та силами Постачальника. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання товарів здійснюється спеціалізованим автотранспортом - рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби, в Харківській області щодо його відповідності вимогам законодавства. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити регулярну дезінфекцію, що підтверджується актами виконаних робіт, з дезінфекції транспортних засобів, за останній місяць до дати подання цінової пропозиції. Періодичність здійснення дезінфекції транспортних засобів має проводитися не рідше ніж один раз на десять днів. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити контроль з виявлення бактеріологічного забруднення, що підтверджується актами виконаних робіт з виявлення бактеріологічного забруднення та протоколами випробувань (на змиви кузову(ів) автотранспорту з середини; стін та дверей автотранспорту). Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару, який є предметом Договору, спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту. Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен обов’язково проходити технічний контроль, що підтверджується протоколом перевірки технічного стану транспортного засобу. Обладнання, задіяне в обігу товару, який є предметом Договору, має бути каліброваним, що підтверджується сертифікатами калібрування, а саме: -сертифікат калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі, -сертифікат калібрування на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі) - сертифікат калібрування на реєстратор температури встановлений в кузові спеціалізованого автотранспорту. Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, що підтверджується атестатом про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують товар в дорозі і виконують вантажно - розвантажувальні роботи - експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження вказаними працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання. Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах ХАССП та мати сертифікат на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару. Постачальник повинен мати на підприємстві впроваджені міжнаціональні стандарти та їх впровадження має підтверджуватися документами, які підтверджують відповідність систем управління та якості продукції підприємства державним та міжнародним стандартам: - сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) Системи управління якістю. Вимоги» та/або ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги» (EN ISO 9001:2015, IDT, ISO 9001:2015, IDT); - сертифікат ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT) Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування; - сертифікат на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT). - сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 (ISO 28000:2007, ITD) Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги. Постачальник протягом трьох днів з дня визначення його електронною системою Переможцем зобов’язаний надати Замовнику належним чином завірені копії документів, визначених пунктами 5.7.- 5.15. Договору. У разі відсутності цих документів або їх ненадання, це буде підставою для не укладання договору.

Завершена

278 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 150ac009a5eb452b9479b740bfaeabac
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Безлактозний
ID: 1b27886c74d1f8afe7e881b10e41bb3a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Добавки
ID: 3676513f6aed0c31c31f1a97001948be  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Масова частка жиру
ID: 6942efcad78d53188eab5d60061214c3  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Відповідність ДСТУ 4554
ID: b1c82fc0cb7d944db285dbc9143eb7fe  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 876c37dd899c44878050e4ccefe40359
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Безлактозний
ID: 6e1f4f8392503c81d722efc637a1cdfb  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: d6806315df26a8c0772fbb178e6a0caf  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Добавки
ID: 416abcbcdd01a47ad49802989f8550a7  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Масова частка жиру
ID: 2514520747498994f5a85eef539318f6  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Забезпечення виконання договору про закупівлю
ID: 7909ed187a034a6ca1dbbbb95aba6fea
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
перерахування коштів на рахунок Замовника
ID: 8c2443dbb337439fa7c8b26027d832ec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на
ID: e7e73b95b1cb4befad01ca6872619602  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю
ID: 7724e4ce1f9b49b68105cad5a823e789  
Очікуване значення : 5  
Статус вимоги: Активна
Опис вимоги: Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 % ціни Договору шляхом перерахування коштів на рахунок Замовника. Замовник повертає Постачальнику забезпечення виконання Договору протягом 5 (п’яти) банківських днів після належного виконання Постачальником своїх зобов’язань у розмірі 50% (п’ятдесяти) від суми Договору або у разі дострокового розірвання Договору не з вини Постачальника. У разі ненадання невнесення Постачальником забезпечення виконання Договору, такий Договір вважається неукладеним з усіма правовими наслідками.
Дата створення: 02.04.2025 13:44
Форма забезпечення
ID: 761a00584b7041439ccce32f967ed607  
Очікуване значення : Іншій формі  
Критерій забезпечення виконання умов договору відсутній
Спосіб підтвердження