• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 2

Сирні продукти

Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). Сир кисломолочний жирністю не менш ніж 9 %). Смак і запах – кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока, маслянки чи її суміші з молоком, заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної, кислотно-сичужної або термокислотної коагуляції білка, без додавання компонентів немолочного походження, без сторонніх, не притаманних сиру кисломолочному смаків, не цвілий, без сміття, без гіркості. Колір – білий, рівномірний за всією масою. Обов’язковою умовою є фасування сиру кисломолочного з маркуванням. Термін придатності Сира кисломолочного – згідно ДСТУ 4554:2006 – не більше 36 годин. Постачання продукції на склад замовника щодня, також у вихідні і святкові дні з 6.00 до 6.30. Для підтвердження надати копію декларації виробника про термін придатності сира кисломолочного на електронну адресу svet_lana17@ukr.net. Сир твердий - Зовнішній вигляд - Кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру. Поверхня сиру – чиста. Смак та запах – виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів. На розрізі сир має рівномірнорозміщенний малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми. Колір - від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). На підтвердження вимоги надати сканований оригінал протоколу лабораторних випробувань Сир кисломолочний, Сир твердий на електронну адресу svet_lana17@ukr.net які планує постачати Учасник закупівлі для виявлення генетично модифікованих компонентів (ГМО) з використовуванням молекулярно-генетичних методів дослідження (ПЛР у реальному часі RT-PCR) с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань ( Замовником протоколу лабораторних випробувань харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівельProzorro.Товар не повинен містити глютен. На підтвердження вимоги надати сканований оригінал протоколу лабораторних випробувань Сир кисломолочний, Сир твердий на електронну адресу svet_lana17@ukr.net які планує постачати Учасник закупівлі для визначення глютену в харчовій продукції методом ПЛР у реальному часі с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань. ( Замовником протоколу лабораторних випробувань харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівельProzorro. Лабораторні дослідження харчової продукції та продовольчої сировини , що передбачені чинним законодавством України надаються акредитованими лабораторіями, галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для того чи іншого виду (надати сканований оригінал документа про підтвердження на електронну адресу svet_lana17@ukr.net). Учасник повинен надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net акт відбору зразків (проб) продукції, яку він планує постачати замовнику з відміткою лабораторії, яка буде робити аналізи на наявність ГМО та глютену.

Завершена

287 310.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 42d8c8f5bd6b4b3592cf8de3f13adea1
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Масова частка жиру
ID: 083e0f0db46a4f6e8d0a9bbdde4914da  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Відповідність ДСТУ 4554
ID: 277679687b0f426f8a5f2f44838c2fd3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Добавки
ID: 11a20607cf36450d88c5e85210afcab7  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Безлактозний
ID: f9b3133dd81b4cf1a0570b0f3bb7ae61  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a801da6ae2548a2bcb53e2a9b765c8e
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Масова частка жиру
ID: 4216eb6e4c824aabb7bd0c88a65e8fe9  
Мінімальне значення : 50  
Максимальне значення : 50  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Безлактозний
ID: 914a7802db28442e96f037e5a5367c75  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: c1047527688b45b2968f2431f376424f  
Очікуване значення : так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.04.2025 15:05
Добавки
ID: a3c65a95e4f14d1184b2a2771f7effc1  
Очікуване значення : без добавок  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження