-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
Товар – код CPV 15110000-2 по ДК 021:2015 – М'ясо (М'ясо). РПЗ – 10.76. Учасник повинен до кінця строку подання тендерної пропозиції надіслати на електронну адресу замовника dovganyuk@sunpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2025-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y): заповнений проект договору, заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, заповнену та підписану Анкету для резидентів відповідно до додатку, скановані копії з документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками з технічних питань: фахівець: тел.05136 4-40-57 e-mail: ii_horbenko@sunpp.atom.gov.ua. Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ.
Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ.
Завершена
1 039 328.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8e1e0280ff944f4eb04c3a4a5d0f51d9
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність стандарту
ID: e4c9870a64da444290f99ef335b639f0
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: e23ea44bff704c9f834574195bed1850
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 9622c182e09c4a15b0027942ac7bb3e8
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Вид
ID: 5673b66ea3ec4aa29f2186484591d02d
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d0ece50afe8c4c72b3ff63f657098f56
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Характеристики не суперечать
ID: af39a1bc10ef442ab958b9a881623e67
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 3febd74ea4284012af5a023277f96c48
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 3a400dca3e7445719c28441c73ab814e
Очікуване значення :
окіст без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d6425a4001e5462995eebfebb891cbb7
Критерій стосується номенклатури Серце куряче, заморожене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 14e62ac793994b2ab7a6c01c443b2446
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: f502c47e2a8d484dba96a8761b7e9690
Очікуване значення :
серце
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dae822427a104eab9b993ae6ca93df9e
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Характеристики не суперечать
ID: 36dc47177ee64ea78ee2097334109f84
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: fe76976b1af341258ea818b2bcb938ae
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: b9bc6b4483924eb7ad144c433a4f8e06
Очікуване значення :
ребро обрізне
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9b6f0282a9054dbea4f0bef61dca5316
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 5091326066314db18890d5974d53c036
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 7f5dc7024e734102a560e6d0659013b1
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Вид
ID: d5e8ac65cc714624a8d58dc5454ae4ac
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 3b8cf588776b4ac3a9abc50b9070b942
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1f6818f8ecae4fe9a5ee852d6b06232a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 816292c7f1784da3ac55c9fd3bfd0dc4
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 32f90de312f84b46ac83cece460b69b2
Очікуване значення :
печінка
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 348039d061f34f6c9b8bb7d19878ac5f
Критерій стосується номенклатури Свинина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Характеристики не суперечать
ID: 435ab8deee494155aa7078bb5be46c43
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: d56d533a2d524e23bd3967dd7efc197c
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 5f55c5f0ff274027a7365505643af0b1
Очікуване значення :
ошийок
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: de7a7f98edf7414986c90c585aca827f
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0215440717984f32b6474066117f0354
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 8775fd9aab4941f1af0dd4a0a33fb2fb
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: dc983967d3f341a2bee0d084e8e63d6b
Очікуване значення :
окіст
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 59522c759172495eaf1680ca6f4125a8
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Характеристики не суперечать
ID: 65580416d8764bc19680d6a99677b682
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 2bf88103021c4ccaa9cd637aef33b7e4
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 96ab3630c5634c229df02865d875b981
Очікуване значення :
корейка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: b6bf9069277b4dc085f67bb4949154bd
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Характеристики не суперечать
ID: f60503c21cf74fd18818026c924bc993
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 8c8901c98eea4635aea879ac63907704
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: f870fdb02bd84e4e9c59303a708cfbdb
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 0004a02b4e4a459f8e7c41febddc2b1d
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Розмірний ряд
ID: 5e0449e274e8446c876db83f7e24c67f
Очікуване значення :
маса шматків у блоці не менше 200 г
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність стандарту
ID: fbb084a7d35b4544b6e932abb891a842
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Сорт
ID: 086371444d2340cebe5e023976fd63c6
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: fbe0b9a266384c06b4efe3ee32f97fd9
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: c9a2156c762d4d8b9cc4b88ac9804928
Очікуване значення :
блок із знежилованого мяса
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Вид
ID: 533c628e793a4044b88269f8f2d60395
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6df389f1576c4e489fa21025337f68ca
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність стандарту
ID: 72be4ce4749c4a76974e1296c236213e
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 4a7cd5254d564ee5a9b7bfaed4e3179e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 158e946c86734e1bbfe30114fc9a6245
Очікуване значення :
биток
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Вид
ID: c1809c3e6eeb4980adc44594c592bc67
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6746521c54264bd28fd5899b7df90b0b
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Наявність кісток
ID: 95d53a21c98f47a285557f33c93d23cf
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
З шкірою
ID: e8588009f8194a4489966965393a9dd0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cfd1a3b1f43540e9ac594369674c867b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: c3e037cb76dd4937acada3acbad501d6
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: 89e4e1abec7f49d0b13aedcf8851ae8d
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 38ee066bf1df43fbb147f0031686cac0
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f0f0913e1da54631b31aa0282178280f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Термічний стан
ID: 8a4d61c608cb4668b0e028b7e5cd6c56
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 31.03.2025 13:03
Частина
ID: bf563495d4b14524b8843c9855906b60
Очікуване значення :
кури-тушки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження