-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, заморожена, перша категорія, ДСТУ 3143, Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, Філе індички, заморожене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019 (Код ДК 021:2015: 15110000-2 «М'ясо»)
Строк поставки товарів: квітень - грудень 2025 року; Замовник отримує товар згідно своїх Заявок
Завершена
169 730.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b5599de0d103466aad682c97d0faa360
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 49febadf554843008391ed0089692e18
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: 74dd4358cffd40d1a5351b834a32bc21
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Характеристики не суперечать
ID: 89032db4a04a4107a942bd313410837a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 75425cf6c75241c18846d7e20f21a85f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Вид
ID: 0fcce7e822614250a70af3b25503cb30
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 0aa0cc74b0674dc18e18ff535c7275a3
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: a5ed18c6d8314cb1ba3eaa309d93396c
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Відповідність стандарту
ID: a652d3f0547e4158beea42da8046d69f
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6175202b92924777bd6d50c8483c1679
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 666a75b5b5e142ee924f74b05a2dbfa3
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: 5c56df0a6ffe4f17beb0fc398601c6fd
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6fbc265a32ca40649adbe073684ae2bd
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
З шкірою
ID: 97e3a8105deb4fa19d8d863be98777e4
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Наявність кісток
ID: 33c69172bd3e425ea3f86f10242c614e
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Категорія
ID: 18cbaff85f9c41c0a078d53afabe83df
Очікуване значення :
перша
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ac5e43c799364d8ca56014676f9b9e28
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 718d0185e8ce486689fb3c55e724e960
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: 8ae33df7de4747969c858ceee87e3b12
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: db976ecc25a74faabca4909d2b1de997
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Наявність кісток
ID: efa95ed867d44a45831f989effc4f50a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
З шкірою
ID: ffeb6a5f04a3470f83aceaa6d21e41c2
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d4271afbec5d4d6c8c8161c0cef87296
Критерій стосується номенклатури Філе індички, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 3644191b8a81426a839e068570f8359c
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: 88313bcfdbda4654af736b9f509e3330
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ccd1e0cffb904da0b122cb05e6b10a56
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 979ce5cded464f55b1110fac8ab83eb7
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, заморожена, перша категорія, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Частина
ID: 80ba8fb0206f45999ad95cb9b9afd38a
Очікуване значення :
гомілка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Термічний стан
ID: 5f35859285d54824ab2d6e366c4b9221
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 64bf1e0e420245ddb6478f87c2397eb1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Наявність кісток
ID: 083a88a0236a4556b7c7e65a2fc323f5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
З шкірою
ID: 672fc295b7e9474f8b741739f92c024c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.03.2025 10:50
Категорія
ID: 7aa7f36df7814dfca67534c5e898578a
Очікуване значення :
перша
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження