• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Поставка товару здійснюється окремими партіями 2 рази на тиждень відповідно до письмової заявки Замовника. Місце поставки товару: Доставка та розвантаження товару здійснюються до закладу Покупця (приміщення харчоблоку). Поставка здійснюється за рахунок постачальника в зазначений в заявці заклад Замовника. Ціна пропозиції включає витрати на транспортування, доставку, розвантаження, збір, зберігання, сплату митних тарифів, наявність сертифікатів, тощо. Учасник бере на себе обов’язки по відшкодуванню транспортних збитків по поверненню неякісного товару або через ненадання відповідних документів. Учасник разом з товаром надає Замовнику видаткову накладну на товар, сертифікат якості та всю супровідну документацію на кожну партію товару згідно вимог діючого законодавства. Постачання товару повинно здійснюватися спеціалізованими транспортними засобами, призначеними для перевезення продуктів харчування, що забезпечують збереження їхньої якості і безпеки для здоровʼя. На не якісний товар складається акт і повертається постачальнику. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, Постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом одного дня. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обовʼязкових медичних оглядів. Замовник має право перевіряти наявність санітарного паспорту та санітарну книжку водія. Товар повинен бути упакований Постачальником таким чином, щоб не допустити його псування, втрати зовнішнього вигляду, забруднення, псування маркування та/або знищення під час транспортування, вантажно-розвантажувальних робіт та зберігання. При постачанні товару надаються документи, що підтверджують якість товару (посвідчення про якість та/або сертифікат відповідності (якості) та/або декларація про відповідність та/або висновок санітарно-епідеміологічної служби, тощо)

Завершена

322 275.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9c792f6d3c4f481ea938574dbc5a9072
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Частина
ID: 71da1c1c95a84f57baae73d5c090033a  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Термічний стан
ID: 834ca64796874ff49d11858d7a4ede4f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Характеристики не суперечать
ID: e160c17f971c424ca9ead684328f955a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d257d3b2a8bc475093c111bad18c1353
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Частина
ID: e6ac4a35bbed4b30a915371efd3bebbc  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Термічний стан
ID: 7f3954e6ddae4b78b33902d69b9e30e9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fe5b14e522074098ad61e53d3e619c76  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
З шкірою
ID: 61fff305156a4f08825ca1f9f71267ac  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Наявність кісток
ID: e9742e0ed0c8413bb4e64efac824a78b  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 596c1d27ade44914acc72e53d770a6e9
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Частина
ID: 616317b866fe4c198d409ea132421285  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Термічний стан
ID: 58e7fb0708254e478ac6cef4b9005a31  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ed88178b59b146b2b3b182008c2fee38  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
З шкірою
ID: 4369c60069184c95b9116714063bf8a1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Наявність кісток
ID: dc8052784a1a451ea24bd43088570461  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b72de6df71284ef59398079f39f4e3cf
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Вид
ID: afa7905495f8492c84582238b6c819d6  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Частина
ID: 5c2d8af608164f23a75bdf0fef179d26  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Термічний стан
ID: d4a97bec0d5642f1b368c5624f7930a5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 16:09
Відповідність стандарту
ID: cb84eb2fd5cc4426bff67fa7d82ce2de  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження