• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015:15110000-2- М’ясо (Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143).

Поставка товарів здійснюється до 31 грудня 2025 р, щоденно до 07.00 год ранку, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Покупцю повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, інформацію про відсутність ГМО (Експертні висновки (протоколи), декларацію виробника та/або сертифікат якості), документи повинні відповідати вимогам державних стандартів. До укладання договору Постачальник повинен надати визначений пакет документів: - копію відповідного дозволу або копію ліцензії на право займатися відповідною діяльністю (у випадках передбачених законодавством); - на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Постачальники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. - позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти виданий не раніше місячної давнини на дату укладання договору; - позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP не раніше місячної давнини на дату укладання договору; - довідку в довільній формі з зазначенням інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (з обов’язковим зазначенням інформації про потужності (складські приміщення)), які пристосовані для виробництва або зберігання, та відповідають вимогам санітарного законодавства. - довідку в довільній формі щодо наявності власного (або орендованого) спеціалізованого транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися постачання товару. - копія акту виконаних робіт, що підтверджує проведення дезінфекції транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися поставка товару. - копія санітарного паспорту на транспортний засіб (транспортні засоби). Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1. Щоденно до 07.00 год ранку, в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику. 2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 3. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.

Завершена

2 983 853.85 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7fa88827f2e242c1af55b600a92af360
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Частина
ID: 0a3ccea990404e4880e8fe1ba6547e08  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Термічний стан
ID: 38403f6d20074b55901149b9570ef2ae  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f4b81a43ef8144a489270e96cb36fc1a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
З шкірою
ID: 2e81412d89784c5f9ef2c9e95c59441c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Наявність кісток
ID: 3b2f3f4579a444809b46142dbefd1037  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Категорія
ID: bd5e68b0cb0947f39668df87ee6e42df  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 205d23bed3d24e30a6dc421f2bcaee33
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Частина
ID: 367e41b090e94a10806b64ce9a672bf3  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Термічний стан
ID: 1dbba1884d1e44f1aef6de95e16ecf4d  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Характеристики не суперечать
ID: d2a4cbecbe244ac69bcc7a269ee1bc96  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7133a12bf3dd400a87925cc1164115bb
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Вид
ID: 91d27f09162c4478b81bbfbb58fa6720  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Частина
ID: dcca3ba94dd64818af1ec9cedfb2547b  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Термічний стан
ID: b86888d80c5347fbb30785f42b2725af  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Сорт
ID: 7db9048f5ca34b209380984432632999  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 24.03.2025 09:48
Відповідність стандарту
ID: 404b2b3edadf46d0ae13827d1274fbc3  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження