• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, заморожене, перша категорія

Поставка товару Постачальником здійснюється тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 07:00 до 12:00 години, окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку товару, у якому зазначаються найменування, кількість, асортимент товарів та адреса навчального закладу в який необхідно здійснити відвантаження товару. При цьому, зазначені дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником в залежності від виробничої необхідності та фактичної потреби в продуктах харчування, про такі зміни Замовник (Покупець) повідомляє Постачальника відповідним повідомленням. Замовлення на поставку відповідної партії товару подається Замовником (Покупцем) в робочі дні, виключно у письмовій формі та надсилається факсимільним або поштовим зв’язком (рекомендованим листом) або електронним зв’язком, або по телефону (із застосуванням відповідних месенджерів). Замовлення формується Замовником (Покупцем) та надсилається Постачальнику у строк, що не перевищує 3-х робочих днів до моменту здійснення поставки товару Постачальником. Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником відповідно до вимог транспортування, зазначених у нормативних документах на товар, з забезпеченням дотримання температурних умов, забезпечення розділення товарів, що унеможливлює їх забруднення, тощо. Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення продуктів харчування, в тому числі продуктів харчування, що швидко псуються. Транспортування має здійснюватися згідно з Правилами перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України № 363 від 14.10.1997 року (із змінами). При перевезенні товару постачальник повинен вживати заходи по охороні товару від механічних пошкоджень, а також від атмосферних опадів, впливу низьких та високих температур.

Завершена

323 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d91dfaf3113547518a922a00c5cfd688
Критерій стосується номенклатури Курятина
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
Частина
ID: 9fd82ce19a094d359630b318423e4189  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
Термічний стан
ID: e4cf3bdc55744463b186f18b278d66ef  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 415a1ef98d31467abff110a4d9e6db93  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
З шкірою
ID: 70b13c93c5e745548b8c95826ef7069a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
Наявність кісток
ID: 17c50b9d93ba4af7ac398ed3cf9cdb03  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.03.2025 17:55
Категорія
ID: 3ff8b4ad446a4e3cad1047f7cdaa26ed  
Очікуване значення : перша  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження