• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Язик яловичий, заморожений; Печінка яловича, заморожена; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Постачання частинами, протягом дії договору дра рази на тиждень з 09:00 до 11:00 години

Завершена

1 185 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 10a6991a73814d0dad90fb0b4e6893c2
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Частина
ID: ea6c8ae9fda1466e8b2611498feaaa08  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Термічний стан
ID: 172c44e3f471423496688f57990f6576  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: df65ccf0b2a64b17b577d5ba469737bf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
З шкірою
ID: 43cd9bb5849443f0a61cf49812fe3286  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Наявність кісток
ID: 79270ee5e5ff42b5bb9a545e2a4d2636  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Категорія
ID: 203c92f480ab494cb91769f4613fde2a  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 393fe7814ae1464bade92fe4f2ae999d
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Частина
ID: 59efd05ce28345dbbce92cb410eee615  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Термічний стан
ID: 1294bcd927f64475b19f1c33092b5b77  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 526fcca69ecf47808d4dc1ccfe273706  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: effb9fd2f0164848b1d63f707db5a7f8
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Частина
ID: 91dfbde22f9b486f9e98b0c99c245991  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Термічний стан
ID: fe7a22c588f24132a343616cff9b222d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Характеристики не суперечать
ID: adf40f4e2d844913b4321f2f11fe5254  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d71fef37a1a64b838a2e11d30336256c
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Вид
ID: c164c06a34da4d50a225646142c8e388  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Частина
ID: 0e534e08da724849bf13b239861208b0  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Термічний стан
ID: 54ba28af55a9495997b1d6329bd58808  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e73e140d5fbf4c55af18244d566e5842
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Вид
ID: 5980e553cd6b4b6681d55922972bfebb  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Частина
ID: d9fde310740b4a9e80f5f740475dec06  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 16:39
Термічний стан
ID: e43bbc1764d8416ca149ee98c5a16ef3  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження