• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Грудинка

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до грудинки варено - копченої. Фасована у вакуумну упаковку, повинна відповідати ДСТУ 4668:2006 сорт вищий. Має бути виготовлена з м’язової тканини на ребрах свині, яка представляє собою цілий шматок з прослойками сала свинини. З додаванням спецій та прянощів, та т.п. Смак та запах приємний, без сторонніх присмаків та запахів. Не допускається продукт з пліснявою, слиззю на оболонці. Умови зберігання – при температурі від 0 до + 6 ºC, та відносній вологості повітря – 75-78 %. Строк придатності товару повинен становити не менше 20 діб від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Завершена

895 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9d52869e09b74da6bb81665d544c382a
Критерій стосується номенклатури Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:29
Характеристики не суперечать ДСТУ
ID: 8f98bb6a649b4d6990006ff33b25511f  
Очікуване значення : ДСТУ 4668  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:29
Сорт
ID: 7bf0c11b20e84bb4b91d77b3a23c2a44  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:29
Спосіб обробки
ID: df348dc92b61413fbe56631bb93e23ad  
Очікуване значення : варено-копчений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:29
Вид виробу
ID: 69cc0266aac14324bb8eb8fbf1c6948e  
Очікуване значення : грудинка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:29
М'ясна сировина
ID: 3f73b12420b3431cb4630b96812110bd  
Очікуване значення : свинина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження