-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене; Філе стегна куряче, охолоджене; М'якоть без кістки свинна, охолоджена; Стегно без кістки яловиче, охолоджене; М'ясо стегна куряче, охолоджене)
Поставка партіями на підставі заявки Замовника понеділок, четвер.
Завершена
173 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0260c17d27974e6e9599b188a9d7b641
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Частина
ID: 77c4f598caa44e8394ac61dd725dfdaf
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Термічний стан
ID: b73b53abfe534d1ea591b05f58fa524b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2f4c19b2d31c4baa9ca33e1bf06f8ef3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
З шкірою
ID: 884b4591e5754ba1890cc9bbf6a04f79
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Наявність кісток
ID: 6b71241cbf6140daa94e13c0af653101
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cd82e4fe23f944e0aa78179aa10f5637
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Частина
ID: 9261314d56ce4661ac25aea7abf61fb2
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Термічний стан
ID: 4504d2f91f35436994369b8a5abca927
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 44f28dd882e84536bcd59b4603cd66f6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
З шкірою
ID: ec0cdc5cb8d44da28fd00bb759748ee5
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Наявність кісток
ID: 59a9cc878ad6490094d482fe7fcd3119
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 70f3e2ff08ae4dafb8a424ee94a04ec8
Критерій стосується номенклатури Свинина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Частина
ID: 4d05188e1bf244ce8a774b659ef00778
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Термічний стан
ID: a118eeb1d0ab4458b5d3543b7e4d59e9
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4e1d09d6601b45ae83a3fc63418202b1
Критерій стосується номенклатури Яловичина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Вид
ID: 8c9cd9c6a38f466b876b30d9f00766bd
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Частина
ID: 34ed8b8d71db40efa88e5334b92010b9
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Термічний стан
ID: db83d088a38d45878e517c234d73d202
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8fef40d2ab2144caa86cbf7e5b6ed693
Критерій стосується номенклатури Курятина
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Частина
ID: 2ffd431391a844c582256a94e4e30344
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Термічний стан
ID: 41e2136829d043088e85b8084cb3a48a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 637a0b8bd1f4427b836a988b963a732f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
З шкірою
ID: 6b505f6912f94c83a1f77a0d2384083c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.03.2025 15:30
Наявність кісток
ID: 6112ed0d293544a2ad0761b73a487421
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження